Első autónak 1.3-1.5 lada vagy 1.3 suzuki swift?
350.000 ft-om van autóra vagyis amit a vétel árnak szánok
Igazából a suzuki felé húz a szívem ,de sokan azt mondják hogy ennyiért már nagyon jó benzin-gázos ladákat lehet venni.
És a ladák azért nem papírból vannak mint a suzukik,ugyanis az is merőseim mutattak olyan képeket olyan balesetekről ahol az egyik autó szuzuki volt és nagyon össze voltak törve a suzik.Mindenesetre nagyon elbizonytalanodtam hogy suzukit vegyek e egyáltalán.
Szóval nem tudom hogyan döntsek.
Ti melyiket javasolnátok e két típusú autó közül.

Mondd a típust és mutatok róla szép képeket... Ha egy kamionnal hajtasz a 2m vastag betonfalnak az is ripittyára törik, egyik kocsit se arra tervezték, hogy összetörje az ember Swifteknél is csak addig volt a gond míg 90 valahányban át nem álltak az erősített karosszériára, csak ez sok ember tudatáig nem jutott el.
A két kocsiból pedig bőven a Swift, sokkal olcsóbban fenn lehet tartani.

Nem tudom hogy annak az embernek mi játszódott le a fejébe aki szerint egy F-Astra nem biztonságosabb egy suzukinál. de akkor ne is legyen sose suzukinál jobb autód ...
Am ezek közül Lada ...de inkább Astra ..

Nekem van Ladám Suzukim meg egy felsőközép osztályos Opel is. Ladát csak fanok vegyenek meg aki tudja otthon szerelni, mert hogy ezeket már csak a korukból adódóan is de mindig szerelni kell. Plusz rozsdásodásra fokozottan hajlamosak. A fogyasztásról annyit, hogy írja itt mindenki, hogy az én Ladám elmegy 7-8 literből sőt óvatosba 7 alá is megy. Elmegy persze, ha 70-80-kával járkálsz vele országúton. Egyébként meg sokkal többel nem is nagyon bírna menni, ha a karburátora 7-8 literre van belőve. Írták előttem hogy jó a Lada mert hátsókerekes és lehet vele bohóckodni. Lehet persze, csak oda erő kell a motorba meg benzin a tankba, és ekkor máris búcsúzhatsz a 10 alatti fogyasztástól. És egyáltalán nem biztonságosabb a kasznija mint a Suzukinak. Max kissebb ütközésnél nem hórpad akkorát. Szóval nagyon gondold meg a Ladát.
A Suzuki teljesen jó kis autó. Főleg meg első kocsinak. A régebbiekben (nekem is az van, 2002-es) nincs meg ugyan az a nyugatias komfort, de a Ladánál egy fokkal jobb. Az 1.3-as 84 lóerős motorja pedig nagyon jó. Pörgős fürge kis autó. Ha nem hajtod 5 literből elmész vele. Ha kifogsz egy jó állapotút és vigyázol rá, csak tankolni kellesz meg a fékeket cserélni.

Én meg azt nem értem, mi játszódik le annak az embernek a fejébe, aki egy Suzukis kérdésnél, rögtön a balesetekkel tud előhozakodni?! Te meg ha ennyire nem félsz, vagy nem tudsz vezetni, akkor ne is ülj autóba! Sőt, még a házból se mozdulj ki, mert mi lesz, ha a fejedre esik egy cserép?
Üdv: egy Swift tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!