Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A új, kínai Qoros márkájú...

A új, kínai Qoros márkájú autókról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én mindeddig sosem hallottam ezekről az autókról, de ajánlották ezt a cikket: [link]

Szerintem tök jól néznek ki, kíváncsi vagyok hogy milyen is lesz valójában...

2014. márc. 18. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy minőségben már nem rosszabb az európai márkák átlagánál. Néhány év múlva lehet, hogy olyan elfogadott lesz, mint a Skoda.
2014. márc. 18. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
A Totalcar azt írta hogy 20 éve voltak ilyenek a koreai autók. Vagyis 10-15 év múlva már rendben lesznek, ugyanis van pénzük fejleszteni, német mérnököket fizetni.
2014. márc. 18. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

nem jó semmire 3-4 millióér már nagyon szép 5-ös 7-es BMW-ket leeht venni, bolond az aki ilyen kinai tákolmányért pénzt ad.

A reális ára egy ilyennek 1 millió.

2014. márc. 18. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok minden készül évtizedek óta Kínában, volt kitől tanulniuk alapokat, nem beszélve a nagyon sok ott dolgozó külföldiről, aki a pl Európai nagy gyáraknál megszerzett tudást szépen átadja a kínai cégeknek. Ha nincs is európai szinten jelenleg még a gépkocsigyártás, előbb-utóbb felzárkózik.

Gondolj csak pl a koreaiakra, vagy hogy még nagyobb példát mondjak, a japánokra. Az 50-es 60-as években hol volt a japán autógyártás, és hova fejlődött a 80-as 90-es évekre? Ugyanez megy végbe Kínában is.

2014. márc. 18. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek az istennek az idejében nem fogok új autót venni. Értékvesztés szempontjából nekem nagyon megfelel a 6-8 éves kocsi. Addig pedig bőven lesz, aki teszteli a kínai csodákat, aztán majd eldöntöm, hogy kipróbálom-e.
2014. márc. 19. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!