Mi/ki kell ahhoz, hogy beindítsunk egy új (még nem létező márkájú) autó gyártását?
Fiatal autó tervező vagyok, van pár viszonylag jó forma tervem. Érdekelne, hogy mit kell ahhoz tenni, vagy kit kell ahhoz felkeresni, hogy el kezdjenek gyártani egy teljesen új autót?
Vagy arra esetleg valami megoldás, hogy már egy meglévő autógyártónak megmutatni a terveket, és hogy lehetne-e abból valami?
LoL, és szerinted egy autó csak kasztniból áll?
Egy cégnél meg leszarják a formaterveid, van kiscsillió (profi) dizájnerük.
Nagyon fiatal autótervezõ lehetsz szerintem...
Egy formaterv még csak nem is egy kasztni, csupán kb. az autó 1%-a. A többivel mi lesz?
Amúgy a válasz nagyon egyszerű: Nagyon nagyon nagyon sok tőke kell hozzá. Ha ez meg van bárki legyártja neked úgymond az álomautódat és olyan márkajelzést nyomnak rá amilyet csak szeretnél.
Keresd meg Elon Musk-ot. Ő a Tesla márkát alapította nem régen. Elméletileg most dolgoznak egy új modellen, a Tesla Model E-n, a belépő szintű autójukon. Még ha nem is tetszik neki a terved, az alapításhoz kaphatsz segítséget.
De csak halkan jegyzem meg, hogy ez a pasas alapította a PayPal-t, ezt eladta, és az árából indította el a Teslát. Ha utánanézel, hogy a PayPal mennyiért kelt el, és még ezen kívül is kellett befektető a Teslához, akkor rájössz, hogy nem annyira egyszerű ez, mint hiszed. Dollár tíz-százmilliók kellenek, mire eljutsz odáig, hogy sorozatgyártasz egy autót, és még az sem biztos, hogy jók lesznek az eladások.
A mostani 5-ös lottó nyeremény is aprópénz ahhoz képest, amennyi tőkére szükséged volna egy új márka alapításához.
Ha akarod, nekem elküldheted a terveidet.
Kíváncsi vagyok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!