Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljam meg, a...

Hogyan tuningoljam meg, a babetta 210-esem?

Figyelt kérdés
Simsont akartam ,csak nem volt elég pénzem tehát ezt vettem. Minden ötletre kíváncsi vagyok.előre is köszönöm.
2009. dec. 15. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, és ne vedd sértésnek. A babattát nem arra találták ki hogy tuningolgassák. Tud egy kis teljesítményt nyújtani, de nagyon kevés üzemanyagot kér cserébe. Ha lesz pénzed majd lecseréled egy Simsonra, de ha Simsonról kérdezted volna ugyanezt arra is hasonló lett volna a válasz. A simsont lehet tuningolni de ott is nagyon nagy az élettartam csökkenése a motorjának.
2009. dec. 15. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Én több mint két éve újítottam fel a simómat a legjobb minőségű alkatrészekből, és tuning is volt. Rengeteg pénzem ráment, és az a röhejes, hogy azóta is a garázsban áll. Még be sincs járatva :).

A kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy egy babettán nem igazán lehet mit tuningolni. És lehet, hogy nem is érdemes háborgatni a blokkját, ha eddig bevált.

Esetleg a hengert nagyobbra lehet fúratni és a karbi főfúvókáját nagyobbra cserélni, hátsó lánckereket kisebbre cserélni - ha egyáltalán beszerezhető hozzá ilyesmi. DE szerintem ezek sem hoznak annyi többletet, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.

2009. dec. 15. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű:ki kell reszelni a hengerben a kipufogónyílást,a könyökcsövet vágd a legrövidebbre,a furulyába fúrjál 4 db 6-os lyukat.Ha nem megy a szétszedés keress vki idősebbet aki segít.Kb:60-at ki lehet belőle hozni.
2009. dec. 15. 16:57
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat :D elgondolkodok rajta amúgy a könyököt már levágtam és most megy 55-öt és még hátra szerintem fogok tenni 1 kisebb lánckerket . ja és az utolsó válaszoló ötletét is megfontolom.köszi még egyszer a válaszokat.
2009. dec. 15. 19:53
 5/13 A kérdező kommentje:
és még valamit kérdeznék. az utolsó válaszoló amit mondott hogy a hengerbe ki kell reszelni a kipu nyílást ezt hogy értetted? úgy hogy ahonnan a gáz jön? ja és még mit jelent a furulya=könyök?:)
2009. dec. 15. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha leszeded a hengert látod mekkora öntvénnyílása van az alu hengeröntvényben a kipufogónyílásnak.A persely(a vasgyűrű ami benne van)általában kisebb nyílással rendelkezik.Akkorára reszeld mint az alu.Könyök:ami összeköti a hengert a kipufogódobbal. Minél kevesebbet nyúlik bele a dobba annál jobb.Furulya:Ami a dob legvégén belül van.
2009. dec. 15. 20:44
 7/13 A kérdező kommentje:
ok kössz akkor az a hangtompító. Megcsinálom amit mondtál.köszi
2009. dec. 16. 14:24
 8/13 A kérdező kommentje:
jöhetnek még komik:D
2009. dec. 19. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:

a kipufogó nyílás kireszelésére van egy honlap ahol lerajzolják mit hogyan kell ,ha gondolod utánanézek és belinkelem :)

ezzel 3,5 lovat nyersz ki a gépből, de ha ez sem elég furasd meg könnyítsd az alkatrészeket és így már pöpec lesz csak a gáz az lesz hogy 500-600 méternél tovább nem fogja bírni mert annyira felmelegedik viszont azon a pár száz méteren úgy ott hagyja a simsont és egyéb robogókat hogy lesel! Volt szerencsém ilyet látni ;) Barátomnak is így van megcsinálva a 207-e

2010. márc. 24. 17:58
 10/13 anonim válasza:
vegyél bele motort xD
2010. márc. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!