Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez a babetta 210...

Szerintetek ez a babetta 210 ér 22ezret?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek a motorokhoz. Tudom hogy így külsőleg nem lehet annyira megállapítani, de egy nagyon jó haverom adná el nekem.

Képek:

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 4. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Alkudd le 20-ra és simén megéri:) Nkem is van 207-es is meg 210-es is mind2-t szeretem bár a 210-esnél gyakoribb a gondok főleg a váltóval de ha karbantartod nem lesz probléma vele és cserébe megy 55-öt is
2011. szept. 4. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Hogyan érné meg! Egy átlagos állapotú Babetta sem ér már 10-et sem, de mivel ez egy szép motor talán 14-15-öt megér.
2011. szept. 9. 15:47
 3/3 Komjati_Zoltan válasza:
Én 2019 nyarán vettem a hibátlan szinte hibátlan babetta az 80 ezerért ! Teljesen felújították és újra festették a motort ! Egyszer volt teljes kuplung csere és most kellett cserélni teljes dugatyu szettet (13) év után amit az előző tulaj cserélt le!
2020. febr. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!