Babetta hengerfúrás?
Megéri?
Teljesítmény nő-e?
Mik változnak?
a válaszokat előre is köszönöm :)
hát nem is vagyok egy 40 éves ember xD
inkább egy 14 éves
:D
Ha csak simán fúratod, akkor csak a következő javítóméretig fúrják. Azt a pár köbcentit meg nem veszed észre, esetleg azt ha nagyon vállas/hordós volt a henger a fúrás előtt, és emiatt veszített a teljesítményéből.
Fúrásnál csak a henger furata (átmérője) változik, amiatt kell megfelelő méretű dugattyú és gyűrű is hozzá.
Lehet azt is csinálni, hogy jóval nagyobbra fúrják a hengert, pl. 60-asra (nem tudom mi a mximum amit a Babi elvisel), az elméletileg érezhető, gyakorlatilag egyéb átalakításokat is igényel mire azt fogod mondani hogy tényleg jobban megy.
Ha túlméretes fúratásra gondolsz, akkor NEM, nem éri meg. Inkább +2 felömlő. az egy kicsit pörgősebbé és nyomatékosabbá teszi (egyúttal kicsit erősebbé is), de egy kicsivel (0,5-0,7L) többet is fogyaszt. A másik megoldás a Babetta 210-es henger. Ja, és ez csak akkor működik, ha Babetta 206, 207, 28, 228-ad van, mivel a 210-es alapból 4 felömlős.
16/F babetta tulaj
Az én babettám most lett fúrva, főtengely is föl lett újítva
Végsebesség is nőtt, de főleg a gyorsuláson mutatkozik meg a dolog. Mindez 20000 Ft-ba került, szerintem megéri!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!