Milyen autót vásárlojak?
Figyelt kérdés
Autót szeretnéd vásárolni, de olyan sok a lehetőség hogy nem tudok választani. A főbb tényezők, hogy legyen nagy a csomagtere, ne legyen öregebb 2-3 évnél, min. 1500 ccm-es legyen, és jól, elegánsan nézzen ki. A pénzkeret maximum 3 000 000 Ft. Tudom, létezik olyan hogy használtautó, de én az emberek személyes véleményére vagyok kíváncsi.2014. márc. 16. 18:47
1/7 anonim válasza:
Talán egy J Astra kombit vennék ezekkel a feltételekkel, ismerősnek van, és én is elfogadnám.
2/7 anonim válasza:
Az hogy mennyi idős fölösleges nézni. Lehet hogy egy 5 éves autó jobb állapotú. Főleg hogy ennyiért 3 éves autót max valami kis jellegtelent (Clio, Fabia, Swift) vagy leharcolt autót találsz.
Astra kombi nem rossz, de jó lehet még Passat, Vectra C, Accord, Mazda 6, Volvo S60
3/7 anonim válasza:
CITROEN C4 PICASSO 1.6 HDi Dynamique
SKODA OCTAVIA 1.6 CR TDI Elegance
VOLKSWAGEN GOLF VI Variant 2.0 CR TDI
RENAULT MEGANE III GRANDTOUR 1.6 100 AUTHENTI
Megbízhatósági teszt..
5/7 anonim válasza:
3 misiből kapsz Hondát, Mazdát is fiatalokat, érdemes itt is körülnézni, Japán autóban még nem csalódtam soha.
7/7 anonim válasza:
Abból biztos kap 2-3 évest 3 misiért... inkább 13-ért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!