ki kell gittelni, hammeriteval lekenni, szikszalaggal rögzíteni a csomagtartót, és kikalapáklni viszonylag egyenletesre, így közlekedni vele, eladásra pedig megjavítani.
20-30 ezer ft anyagköltségen.
ha szépen akarod többszázezer
Nézd meg a pótkerék mellett a csomagtér alját... kapott ez a kasztni akkora pofont, mint ide Lacháza.
Ha karosszériás vagy, van padod a karosszériajavításhoz, akkor lehet benne fantázia - bár az ára akkor is kérdés. Na meg akkor nem itt kérdeznéd, hogy mennyi lehet.
Laikusként jobban jársz minden valószínűség szerint ha nem veszed meg ezt a példányt.
Persze, olcsó, a közepétől előre oké állapotú - a hátulja meg rommá van törve. Meg lehet csinálni, mert mindent meglehet. Figyeld a hirdetést, amelyik törött kocsit nem veszik meg 2-3 hét alatt, ott bizony az az ok, hogy nem kell senkinek. Mert nem lenne jó üzlet.
Én feltettem annakidején a gazdasági totálkáros Berlingo-t, az első két napban 5-en hívtak, az egyik (karosszérialakatos a szomszéd városból) el is vitte. Pedig ott is csúnya volt a helyzet miután az egyik családtagom megpörgette az autót a szántáson: az elejéből mutatóba maradt csak ez-az, motor elmozdult hátra az ütéstől a motortartók bekötéseivel együtt, tető hátulja megrogyva, jobb A-oszlop megrogyva...
és az első lökhárítón is van sérülés!
rengetegbe kerülne megcsinálni, nem 300 ezerbe, fél millió felett lenne az ára. és még nem is lenne tökéletes
Az elején hol sérült? A karcolás a lökhárító sarkán? Ami mindennapos dolog? Én szépnek látom az elejét és a hirdetésben is csak annyi szerepel, hogy a hátulja sérült.
Attól még igen drága helyrehozni. Ahogy AK is írta, ezt rendesen farba találták. Nem csak a karosszéria elemek, hanem az alváz is megroggyant. Én inkább 1 millióra tenném a javítási költségeket. Ha már javítják, akkor legyen szépen megjavítva. Ahogy látom úgy számolták ki az árát, hogy a hasonló autók használt piai árából levonták a javítás várható költségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!