Lányok, fiúk! Nektek melyek a legszebb kombi autók? (Korral, nemmel írjatok. )
Audi A6 Allroad Quattro 2012
23F
Mindketten jó példákat írtatok, mert az első ugyan a (viszonylag) drága kategóriából írt egyet, de a második autója megfelelt ennek a szempojtnak is:
"Nem kell feltétlen a drága prémium szegmensből származnia, lehet ilyen tíz millió forint alatti olcsó gagyi is, vacak műanyag műszerfallal."
Mondjuk nekem a 156-osnak pont tetszik a puha műanyag műszerfala (ezért ocsmánynak kellene lennie, de mégis igényes, szép). ^_^
Ford mondeo, a 2008-as már 2 millió körül elérhető
Citroen C5
Nekem ez a forma tetszik. Szerintem nagyon szépek, és jó nagyok :)
nem olvastam el rendesen a kérdést, 6 vagyok.
35N
Ezek nekem is tetszenek, főleg a City! Nem vagyok Ford-fan, de azért az új(abb) Mondeno is szép.
Viszont nem kell szabadkoznod, nagyon is jól olvastad, ezek szintén jó példák. :)
Én nem igazán szeretem a kombi autókat, egy van amit megvennék, mert tetszik: Trabant 601 kombi :D Hobbi célra venném, minden ami 2T tetszik és a Trqbinak még a kinézete, meg a beltere is.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!