Lányok, fiúk! Nektek melyek a legszebb kombi autók? (Korral, nemmel írjatok. )
"az emberek kényszerből vesznek kombit nem pedig azért mert szép"
Hát tudod akkor én nem vagyok ember, mert nekem csak a kombi autók tetszenek. A ferde hátú, a lépcsős hátú meg a sedan is hányinger.
Hozzáteszem szerintem. Itt jön az ízlés kérdése.
Ha nem lenne lehetőségem kombi autót venni, akkor valami családit választanék.
Azok is szépek, nagyok robosztusak.
Nekem nem igazán tetszenek a kombi autók. Valahogy olyan ormotlan, koporsószállító kinézetük van. Persze, ha rendszeresen sok cuccot kellene szállítanom, akkor praktikussági szempontokból biztos vennék olyat.
Most egyébként egy ötajtós kocsim van.
31/F
Lányok, fiúk! :)) Tudtommal én azt kérdeztem, hogy nektek milyen kombik jönnek be igazán, nem azt, hogy tetszik-e nektek egy kombi, vagy sem. :DDD
Én sem írom, hogy röhejesnek és mérhetetlenül szánalmasnak tartom a diszkókat, meg a plázákat egy olyan kérdésre, hogy "nektek melyik a kedvenc klubotok?" :DDD Mert a kérdés nem engem szólított meg. :)
Akik írtak köszönöm, még kicsit talán azoknak is, akik írták nekik nem, de sok holmi szállításához _EGYÉRTEMLŰEN_ elengedhetetlen (és jelen esetben itt van a kutya elásva).
Szóval most már csak olyanok válaszoljanak, akiknek tetszenek is a kombik, és van köztük kedvencük.
15-ös Mr.ZS a 2 Golfból nics kombi 3 és öt ajtós van a 3-as Golfból a Borából 5-ös Golfból az eleje a 6-os golf-é
amúgy kiskorom óta foglalkozok az autókkal. Hobbyból hát nekem annyira nem, jönnek be a kombik de hát a praktikum. de amúgy a kombik közül, is van olyan ami szép de amúgy ha úgy nézzük akkor úgy néznek ki a feketék mint a hulla szállitók,de különösen akkor ha fekete fóliával még be is van fóliázva. Akkor nyáron mint, a szauna és a klíma sem sokat segít, hűt de csak szívja a meleget közben a kocsi na de vissza a kérdéshez
Alfa Romeo 159
Audi A6 2013
Bmw 5-ös 2013
Citroen C5 2011
Ford Mondeo 2013
Ford Focus 2013
Honda Accord 2013
Jaguar X-Type Az új elejű
Mercedes E-osztály 2013
Opel Insignia 2013
Opel Astra J 2013
Peugeot 407Sw 2012
Renault Laguna 2013
Renault Megane 2013
Skoda Supreb 2013
Skoda Octavia 2013
Volkswagen Passat 2013
Volvo V50
Volvo V50
Al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!