3000-3200 euróig milyen autót vegyek? Több szempont is van. A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Németországban gondolkodom és ott szeretnék venni egy autót. Ami fontos, ne legyen szervizigényes, legyen jó megjelenése, benzines legyen de falja. Eddig amivel szemeztem az a Mazda6, de minden jó ötletet elfogadok. A válaszaitokat előre is köszönöm!2014. márc. 14. 09:39
1/9 anonim válasza:
Ált. a külföldi vásárlásról lebeszélős vagyok, mert sok a buktatója. Előbb itthon néznék körül. A Mazda 6 jó választás és az egyik legrizikómentesebb használtan. Digitális szervizkönyvesek, a szervizekben nagyon odafigyelve vezetik. Ebből itt is van bőven miből választani jó árban.
2/9 anonim válasza:
ford mondeo, opel vectra, vw passat
4/9 anonim válasza:
A Mazda 6-tal inkább a Volvo S60 van egy kategóriában.
6/9 anonim válasza:
Egy korábbi S60-at néznék, most a Volvók felkapottak lettek,szépek, elegánsak, kényelmesek, jó motorral.
De talán a Mazda 6 mindegyik közül statisztikailag a legmegbízhatóbb, jól néz ki és a legkevesebbet fogyasztja.
Úgy látom, megjelentek a BMW ajánlgatók is. Épp E46 nem lesz meg 1.5 millió alatt, csak roncs kapható 1 millióért, ami még félmilliót el fog nyelni a javításokkal. Egyesek semmiből nem tanulnak.
7/9 anonim válasza:
kedves válaszadó volvoból is prémiumnak számit az alkatrészárban, állapotra ugyanolyanok vannak ennyiért mint bmw-ből, csak a bmw megbizhatobb kényelmesebb gyorsabb és kevesebbet fogyaszt, azonban ennyiért valóban hulladékok vannak, én személy szerint Mondeo 1.8 benzint néznék olyat már vezettem jól megy és baromi nagy az utastere
8/9 anonim válasza:
"bmw megbizhatobb kényelmesebb gyorsabb és kevesebbet fogyaszt"
Ezt alá is tudod támasztani valamivel? :D
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!