Kérnék segítséget hozzáértő embertől, hogy kb 1m ft értékben milyen bmw a jó választás számomra? Szempont hogy megbízható legyen, nem akarok gyorsulni vele de azért ne szarja le a légy menet közben, nem baj ha kicsit sokat eszik de azért túl sokat se
Egy jó tanács:
NEM MEGVENNI KERÜL SOKBA EGY BMW-T, HANEM FENNTARTANI !!!
A témáknál megadtad 318. Jó szórakozást :)
Komolyra fordítva a szót, mi honnan tudjuk, hogy mi jó neked? Hogy szedánt szeretnél, kombit esetleg coupet-t? Mi a kicsit sok? Ismerek olyat, akinek a 8 liter már nagyon sok,nálam az átlag 12 körül van... Elég egy hármas, vagy kell az 5-ös kombi? És még sorolhatnám
Szóval érted, ez egy kicsit ilyen nesze semmi fogd meg jól.. Kicsit próbáld meg összeszedni a gondolataidat és szolgáltass némileg több információt az elképzeléseidről és a szükségleteidről, utána özönleni fognak a hasznos válaszok :)
Bocsánat akkor pontosítok kicsit a szempontokon :)
Szal vagy coupe vagy sedan, a 9-10 liter fogyasztás még elmegy, és igazából azt szeretném tudni, hogy az ezeknek a szempontoknak megfelelő bmw-ék közül, mégis melyik lenne a legjobb választás szerintetek? :) remélem tudtam szűkíteni :)
Mit nem értesz a válaszokon??
Egy egyszerű fizetésből nem fogod tudni fenntartani,
vagy akkor más dolgokra nem nagyon fog maradni.
Miért nem veszel a jövedelmedhez megfelelő autót???
(Amúgy már 3 BMW-m is volt, tudom, hogy miről beszélek. Többé nem lesz!)
mint írtam:.Bmw e36 316i compact Persze Ha Tetszik
-1.9 benyás
-2000évi-ből
-1misi alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!