Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra 'A' (automata)...

Smog19 kérdése:

Opel Vectra 'A' (automata) szakértőre van szükségem! Üzem meleg motornál nincs sebesség a kocsiban! Miért?

Figyelt kérdés

Szép napot!

Problémám a következő.:

Van egy 1989-es automata Opel Vectra A típusú 2.0-es autóm.

Ha hideg motornál beindítom szépen indul minden sebességet úgy vesz mintha semmi baja nem lenne,viszont közben a motortérből egy erős zúgó,morgó hangot hallok.Tegnap mentem vele 100 métert (hideg motornál) semmi gond nem volt vele bevett minden sebességet,csak a zaj ugyan úgy folyamatosan hallható volt,szinkronban növekedett vagy csökkent a motor fordulatával.

Viszont ha álló helyzetben megvárom hogy bemelegedjen a motor,ahogyan melegszik úgy a zaj is egyre halkabb és ahogy teljesen bemelegedett úgy meg is szűnik a fura zaj a motortérből viszont ha beakarom rakni akár D-be akár R-be akár 1,2,3(hegyi menet)-be mindegyikbe mintha üresbe raktam volna csak a fordulatszám nőtt nem indult semerre az autó.Ha leállítom és várok egy fél órát beindítom újra van sebesség,de amint újra elér egy hőfokot újra nincs sebesség benne...Egyszerűen fogalmam sincs mitől lehet,pedig párszor már megbütyköltem ezt a gépet,de most feladja a leckét.Arra kérlek ha már benéztél és elolvastad a problémám ha esetleg tudod mi lehet a baj írj,de ha tudsz valakit aki ért hozzá és tudsz elérhetőséget,valahogy eljuttatod hozzám azt is nagyon megköszönöm.

2014. márc. 16. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt lecserél(tet)ném a hajtóműben az olajat!
2014. márc. 16. 11:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni de már megtörtént az olajcsere,és utána is fent áll a probléma. :\
2014. márc. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!