Ti szoktatok autóval "versenyezni"?
én az első két sorból levágtam, hogy kamu :DD
másokkal nem, inkább csak szeretek sportosan közlekedni viszonylag nagy kanyarsebességekkel, agresszív kigyorsításokkal és féktávokkal. néha néha haverral tolunk olyat, hogy lámpától lámpáig, de teljesen veszélytelen /0-70 üres úton.../. szeretek gyorsan menni, de csak akkor, ha egyedül vagyok az utakon, és egyedül vagyok a kocsiba is. ha hibáznék, akkor csak én dögöljek meg, más ne... főúton max 100-110, ha egyedül vagyok akkor határ a csillagos ég
Még motorral sem... A párom még súlyosabb eset, őt az sem zavarja, hogy ha motorral megy autópályán megelőzi egy kamion...
Szeretem, hogy egyes autókat legyorsulok, de versengeni nem. Megelőzöm, ha zavaróan lassan megy s elvárom, hogy ha más előz, akkor ne fékezzen be erősen az első lagymatag kanyarnál. Nyilván velem is volt, hogy az előzött rálépett a gázra, az direkten csinálva elég bunkóság.
Ha ketten valahogy egy hullámhosszon poénból és biztonságosan versengenek, azzal nincs bajom, de az a másokat akadályoztató s "tötymörgök, de nehogy már engem megelőzzenek" hozzáállású egyének nagyon nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!