Mercedesről készítek projektet. Segítene valaki pár adattal?
A következő !gyári! adatokra lenne szükségem:
1- a mercedes típusa(a tipus mindegy, azt írjátok amelyikről a legtöbb adatot ismeritek):
2- évjárat:
3- tengelyek közti távolság:
4- egy tengelyen lévő kerekek közti távolság:
5- kerék sugara(col "):
6- felfuggesztés típusa(elől-hátul):
7- az első kerék dőlési szöge:
8- az első kerék maximalis fordulási szöge:
9- a gömbcsukló(pivot) állási szöge:
Azt a típust fogom választani amelyikről a legtöbb adat jött. Előre is köszönöm! Sokat segítenétek vele :)
Sreintem itt mindent megtalálsz ez a legpontosabb ebből bármit készíthetsz remélem segítettem szép napot
Csak hogy legyen egy nagyjából értékelhető válasz:
W123 240D (Sedan)
1976-1985
2795 mm
Úgy érted, nyomtáv: 1488 elöl, 1446 hátul
Kerék sugara collban nem értelmezett az autóiparban. Felniátmérő collban igen, a gyári 14". Gyári gumiméret a kismotoros verzióknál 175SR14.
Elöl kettős keresztlengőkarosnak mondott, felül kutyacsontos felfüggesztés, kanyarstabilizátorral, alul
hosszanti támrúddal.
Hátul ferde háromszöglengőkar, segédkerettel, kanyarstabilizátorral.
Az első kerék dőlési szöge egyenes állásban nulla, kitekert kormánynál meg meg nem mondom.
A legnagyobb kormányszöget sem mondom meg fejből.
Van pár gömbcsukló az autóban, és mivel nem vagyok sem gépész, se autószerelő, ne tudom, melyik a pivot, így erre sem tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!