Mennyit bír egy e39 bmw? Többi lent!
Elsö Autónak szeretném..18 éves vagyok.
ez a BMW tetszik a legjobban.
mennyi km-t lehet egy ilyennel menni?
benzin vagy diesel a jobb?
fogyasztás mennyi?
melyik motorral a legjobb?
"mennyi km-t lehet egy ilyennel menni? "
Többet mint gondolnád. 95%-uk már bőven 300 000km felett jár.
"benzin vagy diesel a jobb? "
Gyilkolni a benzinest jobb, a dízel takarékosabb lehet ( ha nem nyúlsz bele egy pénztemetőbe ).
"fogyasztás mennyi?"
Melyiknek? Az 520d-nek vagy az 540i-nek?
"melyik motorral a legjobb?"
Attól függ mire kell és mennyid van rá. Én valami V8 benzint lőnék magamnak :D
E39ben csak 136lovas adagolós 520d-volt. Ez nem összekeverendő az E46-osok 150 lovas dízel motorjával.
Bár ezek sem rosszak :)
sztem nyugodtan vegyel 1el nagyobbat, mint irtal, van 1 kis tartalek.
m51 motorral van mas autom, kicsit mar kevestelem a pacikat, persze csak ha elozok, jobban orulnek, ha nem gondolkodna, de hat 20 eves :) fel milla folott km.
Üdv én az össze 5öst probaltam mar E39 E60
F10. És nem ajanlom a kis dizelt 530D t ajanlok és hidd el hogy nem lesz tul erős. Egy nehez autohoz kell a nagyobb motor. Az meg hogy fel milliot kibir az fasság 400 nal altalaba tuti kuka a motor kiveve ha ugy hasznalod mint nagyapam hogy 15ezrenkent szerviz meg 130 nal többel nem ment. Ha hajtva van mar 200ezernel hozza kell nyulni a motorhoz. Ha veszel jol nezd meg ha rossz a hangja , gyenge vagy füstöl esetleg rezeg a fordulatszam nehogy megvedd !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!