Benzin az olajban-honnét?
Egy Zastava GTL55-öt hajtok.
Amikor ez először jelentkezett,tipusazonos AC-t cseréltem az olaj mellett, és most ismét ugyanez.
Lehet a karbi a hunyó?
Ha a motor jó állapotban van a beszivárgó bezin az üzemanyag ellátó rendszer hibája szokott lenni. A melegen leállított motor üzemanyag-ellátó rendszere nyomás alatt marad és a beszivárgó üzemanyag a gyűrűk mellett az olajtérbe kerül.
Amíg nem derül ki a hiba nem lenne jó használni!
Köszönöm a válaszokat,az első két válasz igazolta volna a gyanúmat,2 henger 7 bar, a másik kettő 9,igaz számottevő olajfogyasztással nem társult a dolog,csak gyenge volt az autó,azért mérettem meg, de úgy gondoltam,hajtom még egy ideig,ha ez a jelenlegi hiba nem jön elő.
Kedves 3.!
Az Ön válaszát különösen köszönöm,bár nem vitt közelebb a probléma megoldásához.A típus azonos AC alatt azt értettem,hogy ugyanolyan valami "Torino" logós olaszt vettem ami fent volt, így a lökőrúd hossza nem játszik.
Ez a második Zastim az elmúlt 15 évben,(igaz,rosszul írtam,ez már Skala,bár technikailag lényegtelen).
A régi Zastimnál is volt AC meghibásodás,de ott gyári tápszivattyú alján volt egy lyuk,ahol kifújta a benzint,így olajcsere nélkül megúszható volt a csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!