Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek milyen üzemű autója van?

Kinek milyen üzemű autója van?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok,hogy a válaszolók közül hányan dízel pártiak!

Én személy szerint csak dízelt tudom preferálni!

2014. márc. 6. 19:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszi,tényleg!Egyébként éreztem a benzin előnyét.:)

Nekem egy 1.9 TDI-m van.Iszonyatosan meg vagyok vele elégedve.Vezettem ezt a típust benzines kiadásban is de egyáltalán nem tetszett.Talán mert nem vagyok hozzá szokva.98'-as évjáratú sima szívó dízel ami még nincs agyon elektronikázva viszont megy ha odalépek neki.

Bírom a kopogós hangot is amit ad a dízel.Komolyan mondom hamarabb verem ki erre mint bármi másra...:)

Köszi!

2014. márc. 6. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék egy ilyen kérdésnél miért kell lepontozni a normális válaszokat. ;(

Amúgy kérdező, a TDI nevében bennevan hogy nem szívó, hanem turbó, de csak apróság :D

Ha SDI (szívó) lenne, akkor még annyira se menne mint az 1.6-os benzines.

2014. márc. 6. 21:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Látom mindenkinek régi szarja van. Sajnos én se leszek kivétel. 99-es sima benzines fos..
2014. márc. 6. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

benzin, mi más? :-)

Személyautóval járok, nem teherautóval. Olcsóbb az üzemanyag, selymesen jár, jól megy, és nem is fogyaszt olyan sokat. ;-)

2014. márc. 6. 21:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a világgal, hogy már a 15 éves autókat is régi szarozzák. De hát ezt nevelték bele a fogyasztói társadalomba. Az autók eldobhatókká váltak, mint minden egyéb más. Régen a tévéket javították, ma már ha behal az lcd tévé, nem hívhatom a szokásos tévészerelőt, mert nem ért hozzá, dobhatom ki és vehetek újat.

Amúgy céges autónak, ha sokat kell vele menni, akkor dízelt választok, de saját célra benzineset, amiből lehet azért találni alacsony fogyasztásút, de elég erőset.

2014. márc. 6. 21:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Régi szar?

2000 előtt gyártották az igazi autókat :)

Nekem '97-es a Seatom és simán alázom a mostani autókat :)

2014. márc. 6. 21:16
 17/25 A kérdező kommentje:

De mindkettő szívás útján küldi az ipart a hengerebe vagy befúvás alapján?Nekem egy autószerelő haverom mondta,hogy tekintsem a turbot is szívónak..Csak itt annyival másabb,hogy a turbó már a motor indításával bekapcsol.Ez által így a teljesítményt növelni tudjuk azonos hengerűrtartalom mellett.

Egyébként jogos!Javítsatok ki ha sza.rul tudom!

2014. márc. 6. 21:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Melózni, terepre meg hosszú utakra + sok csomaggal Mitsubishi L200 2.5-ös dízel és városba pedig Skoda Fabia 1.2 benzin. Jól kijönnek egymással :)
2014. márc. 6. 21:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, úgy látom nagyon nem vagy ebben képben, de nagyjából úgy van ahogy mondod :)
2014. márc. 6. 21:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

# 18

Nagyon jól írod. Feladatra veszünk autót, nem önmagáért...

2014. márc. 6. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!