Amikor a rendőr igazoltat hány %-ban derül ki hogy valaki bevan drogozva?
Tegyük fel 10autóst igazoltat a rendőr,és abból mondjuk 4ittas.. a többit elengedi..az nem derül ki hogy a többiből mondjuk 3bevolt drogozva?
Tehát,ha a szonda nem mutat alkoholt a szervezetben,akkor már ne is sz*rják hogy esetleg bevan-e drogozva?
Vagy azt látják rajta?
ha bedrogozva fognak meg valakit,akkor elveszik a jogsiját?
de hogy normális választ is adjak:
ha valakin látják hogy nem stimmel valami akkor szondáztatják, ha a szonda negatív de gyanus a viselkedése akkor átnézik az autót, vagy ha olyan akkor mentőt hívnak
tehát ha valaki be van drogozva akkor azon látszik hogy valami nicns rednebn
ez érdekes kérdés,mert ha valaki iszik egy pohár sört és volán mögé ül,nyilván nem fogja befolyásolni annyi alkohol az ítélőképességét vagy a reakcióidejét de megbüntetik mert kimutatható.
Ha jól tudom drogokra meg nincsenek ilyen gyorstesztek amivel rögtön meg tudják mondani hogy fogyasztott-e valami cuccot az illető.
A drogosan vezetőket is ki lehet szűrni végülis: kitágult pupilla,zavart viselkedés,fűszag stb.
Ha be van drogozva, elég sanszos, hogy kiszúrja a rendőr, mivel furán, zavartan viselkedik...
A legtöbb rendőr egyrészt fel van készítve, miből veheti észre, eleve minimum ketten vannak, másrészt annyira nem lehet ritka.
Ha direktben drogos csinálja a banzájt , oda nem elég a mentő, rendőr is kell, mert simán nekitámadnak a mentősöknek és azt nem árt megakadályozni.
Az élet produkál mindenféle sztorit, nem árt ha a rendőr képben van és kiszúrja, ha valami nem stimmel.
T.V :)
Vicces, hogy Coloradoban (USA) ugye most legalizálták a füvet.
A rendőrök panaszkodnak, hogy az amerikai filmekből ismerős részegségi teszt nem működik. Arra gondolok, amikor a játékosnak végig kell mennie tyúklépésben egy vonalon egyenesen, meg kell érintenie csukott szemmel az orrát, stb.
A részegek ezeket elrontják, de a befüvezett emberek sokkal jobban teljesítenek :)
Sőt, ez más drogra is igaz lehet: ha valaki mértékkel amfetamint, vagy kokaint fogyaszt éjszakai vezetés előtt, az egyenesen éberebb lesz, nemhogy kába.
Azt tudom mondani, hogy nincs ökölszabály.
A rommászívott arcokat nyilván kiemelik :)
Azt nem tudom, hogy ilyenkor elveszik-e a jogosítványt, szerintem nagyon valószínű, hogy igen.
Utolsó: igen, vannak emberek, akik nem lesznek totál idióták, ha isznak, vagy szívnak. :)
Ez nem dicséret, nem kellett volna ilyet tenned, csak jól mutatja, hogy az, hogy ha valaki iszik, vagy betép, és hülye, akkor nem a szert kell hibáztatni.
Ehhez mindenek felett önismeret és jó ítélőképesség kell. Egyiket sem könnyű elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!