Az sok, ha egy Piaggio Liberty 50-es 16200km-t futott 13 év alatt, vagy az nem sok egy ilyen motornak?
Igaza van az elöttem szólónak . Nekem 4ütemü Liberty rst-m van 8-éves 29000-km van benne 70 a végsebesége de országuton is csak 50-el hajtom. Ha kinézted valahol megvételre akkor szép állapotúnak kellene lennie a példánynak mert kor ide vagy oda azt a motort vagy keveset használták vagy visszatekerték az óráját. Nekem kevésnek tünik ez a kilométer. A hajtás módján kivül még döntöen befojásolhatja a motorikus állapotát hogy menyire figyeltek oda az olajcserére légszürötisztitásra, 2-ütemü esetén keverék olaj minöségre. Én a 6000-km-es olajcseréket 2-ezrenként ejtem meg repsol syntetik olajal. Lehet pazarlás de nincs probléma a motorral szép hangja van. Ha használt mocit veszel kérdezz rá
mikor cserélték az olajat, és ellenörizd a szintjét a blokkban és a minöségét egy papirzsepire kenve. Ha alacsony az olajszint vagy sötét a színe az rosszat jelent az álmos könyv szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!