ROBOGÓ Milyen típust ajánlanátok?
26 éves nő vagyok és robogót szeretnék, természetesen kisebb távra, városi közlekedésre. Maximum 5 évesben gondolkozom és 170 000 Ft körüli összegben. Egyelőre néztem: Peugeut Vivacity, Piaggo Fly, Motowell Yoyo, Keeway, illetve Kymco robogókat.
Köszönöm előre is!
Egy a lényeg. Kínai robogót semmilyen céllal nevegyél!
A többivel nemlesz bajod ha nem nyírod.
A Kymco teljesen rendben van, ha tetszik, választhatod azt is. Előnye, hogy olcsóbb hozzá az alkatrész, mint az olaszokhoz. Pözsót inkább hanyagolnám, nem tudom milyen az alkatrész-ellátottság.
Amúgy 2T vagy 4T érdekelne? Mindegyiknek vannak előnyei, "hátrányai".
Szia!
Kis kerekűt NE vegyél!
Én tegnap vettem Kymco People S 50 2T-t, nagyon jó kis motor, meg vagyok vele elégedve. Most tettem meg 100 km-t vele (Budakalász - Dunaújváros), nagyon jól bírta az utat, a kátyúkat, haladni is kitűnően lehetett vele, és a fogyasztása sem ment 2 L fölé 100 km távra levetítve. És mindenki kivétel nélkül pozitív véleménnyel van erről a hatalmas testű 50 ccm-es robogóról. (Gyakorlatilag pont ugyanakkora teste van, mint a 125 ccm-es nagytesójának!). Erős, gyors, stabil, kis fogyasztású, megbízható. Én ezt javaslom. A kis kerekűekkel a rosszabb utakon csak a bajod lesz. Kerülgetheted a kátyúkat, kacsázol majd balra-jobbra. Dönts okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!