Jogosítvány A2-vel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Nos nyáron megszeretném csinálni az A2-t és 500.000 forint környékén venni szeretnék majd jövő ilyenkor egy Husqvarna 610 sm-et! Nos a baj csak annyi,hogy A2-vel 35kw-ig lehet vezetni,de ez 37kw-os. Ez mennyire szúrná a rendőr bácsi szemét,illetve lehet esetleg valamit csinálni,hogy papíron 35 legyen?2014. febr. 26. 19:20
1/4 anonim válasza:
Mennyire szúrná a szemét? Ha belenéz a forgalmiba, akkor leszállít róla, és a többi velejáró dolog...
Ahhoz, hogy papíron 35 kW legyen, meg kellene hamisítanod a gépjármű nyilvántartást.
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg lefojtani,hogy 35kw teljesítményre legyen képes?
2014. febr. 26. 20:19
3/4 anonim válasza:
Lefojtani mi, ki találja ezeket ki?
4/4 lz93 válasza:
Nem ertem... Nekem van A2-m, bar en sportmotoros vagyok, es ezen a reszen. Incs nagy valasztek, de eloszor tedd le a vizsgat, imadkozz, hogy jo motort kapjal, es utana lodd be magadnak, hogy merre mozognál tovább. A "haver" ha van majd levizsgaztatja neked 24 kWre mondjuk, abbol Dunat lehet rekeszteni a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!