Van b kat jogsim a belgiumba akarok kimenni egy 17 személyes busszal. Mire számíthatok?
Ebből nem derül ki, mit szeretnél tudni, csak az, hogy a helyesírás nem az erősséged.
Azt a buszt nem vezetheted, mert a jogsid nem érvényes rá.
Javaslom a konzoli szolgálat oldalának tanulmányozását. szigorú az ellenőrzés.
Ha vezetni akarod, akkor:
- volt jogsi, nincs jogsi
- nagyon vaskos pénzbírság
- a buszt hagyhatod is ott, tárolás és elszállítás díja téged terhel majd
- ha az utasok fizettek azért, hoigy elvidd őket, akkor a pénz vissza, plusz kártérítés, plusz a hazautazásuk díja
- szerintem adócsalásért is elővesznek, ha nem vagy vállalkozó és nincs engedélyed személyszállításra (itt is bírság)
- saját hazautazásod díja
Ne számíts arra, hogy nem ellenőriznek. A buszsofőröknek ilyen digitális kártyájuk van, meg tachográf meg mittudomén, mert meg van határozva, hogy mennyit vezethetnek, mennyit kell pihenniük, stb. Ezt pedig előszeretettel ellenőrzik, főleg a külföldieket, főleg a K-Európából érkezetteket.
B kategóriával ne vezess 17 személyes buszt
te hun voltál KRESZ óra helyett?
nem én akarok kimenni hanem egyik haver :D kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :D
valami ilyesmit mondtunk neki mi is :D
DE Ő MENNI AKAR :D
Menjen csak, majd 17 ember premier plánban fogja nézni, amikor a BAG-s intézkedés után a német rendőr tarkón lövi az út szélén :D
Azért meglesném, amikor egy 17 személyes busszal lekontrollozzák tachográf kártya nélkül,GKI nélkül,jogsi és 2-es kategóriás orvosi nélkül. Ez így minimum 7 jegyű pénzösszeg lesz és egy feljelentés. Mivel azt az anyagot átküldik a magyar rendőröknek is, valszeg itt is lesz belőle valami eljárás... Megnézném, amikor a haverod leüli egy vidéki kertes ház árának megfelelő értékű büntetést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!