Induláskor roppan, menet közben visszarugdos a fékpedál?
Figyelt kérdés
Egy első generációs benzines S40ről van szó.. Ugy kezdődött hogy behuzva hagytam a kéziféket egy jópár napra, induláskor reccsent egy nagyot (ismerem a jelenséget, előfordult már másik autómmal is..) próbáltam kicsit vasalgatni, rettenetesen vibráló szakaszos hang, rossz fékhatás, a fékpedál visszarugdos folyamatosan, és menet közben hallom hogy mintha beleérne az egyik betét a tárcsába, de csak egy bizonyos részén..(érdekes ha jobbra mozgattam a kormányt mintha elmult volna ez utóbbi hang, ha balra erősödött.. Sajnos muszáj volt elmennem vele igy kb 80km-t, semmi változás. Hazaértem, simán 1ben hagytam, semmi kézifék..3nap eltelt, gondoltam, talán elmúlt a hibajelenség.. indulás, reccsenés, megint.. fék ugyan olyan rossz, és semmi nem változott... Ötletek?2014. febr. 26. 14:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem be van állva a fékpofán az a kis mozgó szar. Nekem is ez volt, nekem induláskor roppant, de neked már nagyon a végét járja. Cseréltesd ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hnap reggel megy a dokihoz :((
2014. febr. 26. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!