Rég vezettem utoljára, de holnaptól vezetnem kell. Mire figyeljek?
Ne feszengj a volán mögött, mert annál rosszabb nincs. (hétvégi sofőr feeling)
Tartsd be a szabályokat, a sebességkorlátokat, és nem lesz semmi. A benzines autó kuplungja máshogy, máshol fog, mint egy dízelé, mielőtt beleveted magad, próbáld ki az elindulást többször, nehogy lámpánál vagy valahol más seggébe érkezz :)
a féket is próbálgasd, minden autónak más. használd az irányjelzőket, állítsd be az ülésedet, a kormányt, a tükröket, figyelj a biciklisekre, és a gyalogosokra. Ne félj a forgalomtól.
Ne ijedj meg, hogy az autó magasabb fordulaton megy, mint a korábbi dízeles. de azért ne 2-esben menj végig a városon :)
7éve van jogosítványom, átlag évi 25 ezer km-t vezetek.
remélem segíthettem: Kata
A fek a legfontosabb.Probald ki,hogy mennyire hosszu.
Tartsd be a kocsitavolsagot.Hasznald a tukroket!!
A benzines kocsi elobb gyorsul,de ezt biztos tudod.
igazából a legfontosabb,hogy a kocsi kezelése csuklóból menjen,hogy aztán tudj mindenre figyelni....
Tudod szemed mint a sasé:)
1. válaszoló: látszik hogy nő vagy, ilyen hülyeséget rég hallottam...
2. válaszoló: követési távolságnak hívják...
előbb gyorsul??? ez egy marhaság, az áttételtől, meg a nyomatéktól függ a gyorsulás, és a dízeleknek épp hogy nagyobb a nyomatéka...
Bocs, muszáj volt egy kicsit okoskodnom :P
Kedves előttem szóló: kérlek indokold meg, mi is a hülyeség az általam leírtakban.
Az utánam következők is ezt írták, csak pepitában...
Nem véletlen a 61%-od úgy látszik...
Szép estét.
Azért 61%, mert igenis megmondom a véleményem és ez nem mindenkinek tetszik...
A hülyeség ez: "A benzines autó kuplungja máshogy, máshol fog, mint egy dízelé, "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!