Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rég vezettem utoljára, de...

Rég vezettem utoljára, de holnaptól vezetnem kell. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Ja, és eddig csak diesel autót vezettem, de most benzinest kell. Minden tanácsnak örülök!!
2009. dec. 11. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Ne feszengj a volán mögött, mert annál rosszabb nincs. (hétvégi sofőr feeling)

Tartsd be a szabályokat, a sebességkorlátokat, és nem lesz semmi. A benzines autó kuplungja máshogy, máshol fog, mint egy dízelé, mielőtt beleveted magad, próbáld ki az elindulást többször, nehogy lámpánál vagy valahol más seggébe érkezz :)

a féket is próbálgasd, minden autónak más. használd az irányjelzőket, állítsd be az ülésedet, a kormányt, a tükröket, figyelj a biciklisekre, és a gyalogosokra. Ne félj a forgalomtól.

Ne ijedj meg, hogy az autó magasabb fordulaton megy, mint a korábbi dízeles. de azért ne 2-esben menj végig a városon :)

7éve van jogosítványom, átlag évi 25 ezer km-t vezetek.

remélem segíthettem: Kata

2009. dec. 11. 18:14
 2/15 anonim válasza:

A fek a legfontosabb.Probald ki,hogy mennyire hosszu.

Tartsd be a kocsitavolsagot.Hasznald a tukroket!!

A benzines kocsi elobb gyorsul,de ezt biztos tudod.

2009. dec. 11. 18:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Mindenre! Gyalogos forgalom, elsőbbségadás, megkülönböztető jelzésű jármű stb. Sorolhatnám reggelig, óvatosan kell vezetni, nagyon odafigyelni.
2009. dec. 11. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:

igazából a legfontosabb,hogy a kocsi kezelése csuklóból menjen,hogy aztán tudj mindenre figyelni....

Tudod szemed mint a sasé:)

2009. dec. 11. 18:46
 5/15 anonim ***** válasza:
18:44 A benzines kocsi nem feltétlenül jobban gyorsul, csak jobban reagál a gázadásra:)
2009. dec. 11. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Most elsősorban az időjárásra, a rossz útviszonyokra figyelj.
2009. dec. 11. 19:13
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

1. válaszoló: látszik hogy nő vagy, ilyen hülyeséget rég hallottam...

2. válaszoló: követési távolságnak hívják...

előbb gyorsul??? ez egy marhaság, az áttételtől, meg a nyomatéktól függ a gyorsulás, és a dízeleknek épp hogy nagyobb a nyomatéka...

Bocs, muszáj volt egy kicsit okoskodnom :P

2009. dec. 11. 20:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló: kérlek indokold meg, mi is a hülyeség az általam leírtakban.

Az utánam következők is ezt írták, csak pepitában...

Nem véletlen a 61%-od úgy látszik...

Szép estét.

2009. dec. 11. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Azért 61%, mert igenis megmondom a véleményem és ez nem mindenkinek tetszik...

A hülyeség ez: "A benzines autó kuplungja máshogy, máshol fog, mint egy dízelé, "

2009. dec. 11. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Minden autó kuplungja máshol fog, de a dízelekre jellemző, ha lassan felengeded, akár gáz nélkül is elindul, vagy nagyon kevés gázadással, pont az alacsony fordulaton leadott nyomaték miatt. Szerintem. Azért egy benzinessel máshogy indulunk el. Szubjektív vélemény.
2009. dec. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!