Lehet-e 2 hónap alatt autóra jogosítványt szerezni?
Sziasztok!
Nyáron le szeretném tenni a jogosítványt autóra, de csak 2 hónapom van rá, mivel kint élek Ausztriában és itt csak 2 hónap nyári szünet van. De Magyarországon szeretném le tenni a jogsit! Szerintetek elég rá a 2 hónap, vagy több idő alatt lehet megszerezni?
És 17 éves kortól el lehet kezdeni?
A válaszokat előre köszönöm!
Bar egy masik EU orszagban csinaltam a jogsit,de a menete ugyan az mint Magyarorszagon.A beiratkozastol a jogsi kiallitasanak napjaig 45 nap telt el,ebbol 1 heten keresztul az oktato betegsege miatt nem voltak oraim,igy a vizsgarol is ennyit csusztam,tehat lenyegeben 38 nap lett volna.
Elotte tobb helyen kerdeztem,min.2 honapot mondtak legjobb esetben,de inkabb tobbet.
Biztos van Mo-n is olyan autos iskola,ahol esetleg plussz penzert vallaljak gyorsabban,bar nekem nem kellett rafizetnem.
Kresz oktatasra nem jartam,de 2 hetet kellett varnom a beiratkozastol a vizsgaig.Ennyi ido kellett,hogy le tudjak igazolni az oktatast.Vezetesbol pedig hetfotol pentekig dupla oraim voltak.
A vizsgaim elsore sikerultek.
Menj be tobb helyre erdeklodni,hatha talasz valakit aki vallalja.
Nem volt elég kiírni 1x?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__541..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!