Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gyarkan ellenőrzitek a...

Milyen gyarkan ellenőrzitek a kocsitok keréknyomását?

Figyelt kérdés

Nekem a jobb hátsó valami miatt mindig kevesebbet mutat, mint a többi, ezért elég rendszeresen ellenőrzöm. Csak arra volnék kíváncsi, hogy ez egyedi eset-e, vagy előfordul másokkal is?

Köszi ha válaszoltok!

2009. dec. 11. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
1 héten egyszer szoktam és én is azért, mert az egyikben mindig kevesebb a nyomás mint a többi háromban..!
2009. dec. 11. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:
És te mit tudsz, ez mitől lehet? Fordulhat komolyabbra is a dolog? ...nem örülnék egy durrdefektnek
2009. dec. 11. 14:19
 3/7 anonim válasza:
Én három havonta szoktam, meg amikor hirtelen változik a napi átlaghőmérséklet. A problémádat lehet, hogy egy szelepcsere is megoldja.
2009. dec. 11. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, nincs ebben semmi egyedi eset, ha enged a kerék annak valami oka van, vagy lukas, vagy a szelepnél enged valahol. Mondok neked egyedi esetet ha esetleg az annak számít, ránézek a hátsó kerékre és egy csavar állt a gumi oldalában, a keréknyomással meg nem volt gond, mert benne volt a csavar, de nem engedett, ha kihúztam volna, lehet nagy durranás lett volna, de menet közben is megvolt az esélye, így elmentem egy gumishoz, megmutattam neki, leeresztette kihúzta és beragasztotta. Tedd te is ezt, vidd el egy gumishoz, állapítsa meg mi az oka az engedésnek és csinálja meg, 2000Ft-od bánni fogja, de tudod hogy utána nem kellene hogy engedjen.
2009. dec. 11. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésre, előző vagyok. Kellene ellenőrizni a keréknyomást, de sokszor sajnos ha csak eszembe jut, viszont szemre szoktam naponta vételezni az autómat, egyúttal olyasmit is nézek nem e húzta meg valaki, ha lapos a kerék feltűnik, bár akkor már jóval kisebb a nyomás is. Én is tervezem hogy gyakrabban nézzem, de heti egy alkalomnál méréssel szerintem nem fogom ellenőrizni, nincs rá idő.
2009. dec. 11. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok..,nem tudom mitől kevesebb benne a nyomás,nekem is inkább elkéne mennem vele egy gumishoz,de nekem már jó 1 éve van és ezalatt már ötször kidurranhatott volna,ha esetleg eresztene..,szerintem inkább szelep probléma lehet!
2009. dec. 11. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor csak elviszem/szük gumishoz...
2009. dec. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!