Hogyan ellenőrzitek az ételek hőfokát? A tejpéphez a víz hőmérsékletét? Vegyek hőjelző kanat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 16:46
1/5 anonim válasza:
Én mindig megkostolom hogy milyen hömérsékletü.Egyszer már átvert a hömérő 37-et mutatott de tűz forro volt.Inkább magam kostolom és biztosra megyek.
2/5 anonim válasza:
Nekünk van hőjelző kanál, de nem igazán megbizható. Én megszoktam kostolni a kaját. A tápszernél meg a csuklómra csöppentek egy cseppet és ha se nem meleg se nem hideg akkor jó.
4/5 anonim válasza:
Az ételek valódi hőfokát az alsó ajkunkon érezzük igazán.
Ha olyasmit melegítek, ami nem folyós, pl. a minap töltött paprikát, akkor kést szúrok bele, kicsit benne tartom, és úgy érintem az alsó ajkamhoz, persze óvatosan, ha sejtem, hogy forró lehet. (mielőtt bárki kinevetne, szakácsok, cukrászok körében bevett módszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!