Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincsen olyan program amivel...

Omgtfl99 kérdése:

Nincsen olyan program amivel meg lehet keresni az autónk lokalizációját?

Figyelt kérdés
Pl beirom a rendszámot ès megkeresi gps-en, nem baj ha fizetős, sürgős

#autó #lopás #kocsi #eltünès
2014. febr. 22. 07:05
 1/5 anonim válasza:
72%
Nincs... Nyomkovetessel foglalkozik Parom, hidd el egy ilyen program hatalmas ervagas lenne az ilyen cegeknek!
2014. febr. 22. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az enyémet bármikor meg tudom nézni, hogy hol van, de abban van GPS nyomkövető!

Ha veszel bele te is, akkor bármikor megnézheted merre van az autó!

[link]

2014. febr. 22. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, de előbb ezt a követőt bele kell tenni a kocsiba (erre van lehetőség)

/bár nem rendszám alapján keres, hanem egyéni azonosító alapján...de vicces lenne, hiszen a rendszámot lecserelhetik..stb, plusz ha így menne, akkor a hatóságoknak egyszerű dolguk volna a kocsilopások ügyében. Nem gondolod?/

Csak így hukk-mukk-dukk nem lehet..

2014. febr. 22. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:

No és nem tudom, hogy gondoltad a rákeresést, ha nincs benne semmilyen nyomkövető eszköz!

Sürgős, sürgős, eső után köpönyeg!

Ha ellopták (mert ugye lusta vagy leírni miért az a nagy sietség), akkor nézz körül néhány háztömbnyire a lakásodtól. Jó eséllyel nem vitték messzire pihentetni 2-3 napra.

Nem rég volt egy riport a TV2-n:

"A zuglói Róna utca és a TV2 székhelyének környéke kiemelten veszélyes az autólopások szempontjából, többször előfordult már, hogy az itt dolgozók csak hűlt helyét találták kocsijuknak ott, ahol leparkolták. Vígh Róbert vágó viszont eltűnt járműve nyomába eredt, pár óra keresés után megtalálta, és azóta már Ferenczi Orsolya zenei munkatársának is segített előkeríteni autóját."

[link]

2014. febr. 22. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

15. Ker amúgy is elég veszelyes ebből a szempontból

Száraznád utcából, és a Kőrakás parkból minden héten lopnak el kocsit..

Bezzeg a kis öreg kocsimat 5 napig nyitva hagytam, a kutyának sem kellett;P

/jah mert tt élek az előbb említett környéken/

2014. febr. 22. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!