Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek 2-300....

Milyen kocsit vegyek 2-300. 000Ft között? Fiat? Opel? Seat? Suzuki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Egy olcsó, de tartós kocsit szeretnék, amit nem kell állandóan szerelgetni és az alkatrészek is olcsón beszerezhetőek.

Amik közül választani akarok: Opel Corsa 1.2, Suzuki Swift, Seat Ibiza 1.0, Fiat Punto 1.1

A lényeg hogy 5-6 liternél ne egyen többet, nem az hogy ezerrel lehessen nyomni.

Kinézetre a seat tetszik a legjobban, viszont mit gondoltok, jól bírja és drágák az alkatrészek?

2014. febr. 21. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10#-es.

Igazad van. Én csak arra akartam ezzel rávilágítani, hogy egy autó költsége nem áll meg a vételárnál, hanem első körben ott van a kötelező nagy szerviz. Főleg aki ilyen olcsón akar autót venni, annak ez még jobban zsebbenyúlós téma. Hiszen a vételár harmadát, negyedét is elérheti ez az összeg.

Off: Az akksit nem törvényszerű lecserélni, de azért egy autóvillamossági szerelővel érdemes ráméretni, ne hogy egy komolyabb út folyamán cserben hagyja az embert.

2014. febr. 23. 16:50
 12/14 anonim válasza:
Skoda felicia
2014. febr. 23. 17:54
 13/14 Beviz Elek ***** válasza:

Én elsö autónak Suzukit vettem. Szerettem, sosem hagyott cserben, keveset evett, sosem szerelgettem, szóval nagyon jó kis autó volt. Életem elsö autója tanulásra, nyúzásra...

Abba a hibába estem, hogy ehhez hozzászoktam. Autót cseréltem, azóta pedig rengeteget költök alkatrészre...

2014. febr. 25. 19:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Már megvettem! :) Végül Fiat Punto 1.1-et vettem, elégedett vagyok vele. 99es, 300ért vettem.
2014. ápr. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!