Milyen kocsit vegyek 2-300. 000Ft között? Fiat? Opel? Seat? Suzuki? (Többi lent)
Egy olcsó, de tartós kocsit szeretnék, amit nem kell állandóan szerelgetni és az alkatrészek is olcsón beszerezhetőek.
Amik közül választani akarok: Opel Corsa 1.2, Suzuki Swift, Seat Ibiza 1.0, Fiat Punto 1.1
A lényeg hogy 5-6 liternél ne egyen többet, nem az hogy ezerrel lehessen nyomni.
Kinézetre a seat tetszik a legjobban, viszont mit gondoltok, jól bírja és drágák az alkatrészek?
Swift egyértelműen. Keress egy 2000 körüli modellt azokban több a merevítés is mint a régebbiekben. Fogyasztás meglesz bőven 6 liter alatt, emellett csak a kötelezően cserélendő dolgokat kell cserélni.
2-es: Melik az a kocsi amit ütközésre terveztek?:)
Biztonság szempontjából mindegy melyik egy kaptafa alá tartoznak.
egyébként én is a swiftet választanám ezek közül ennyiért,ugyanis árulnak egy jó pár darabot belőle és van választék bőven.
én az ibizat vennem.
1.4est semmikepp ne vegyel mert nekem 1.4es fabiam van es en sokallom a fogyasztast... mondjuk mar csak varosban hasznalom mert mar itt lakom de akkor is sok. Meg jo hogy nem 1.6os autotvettem anno....
Én is a Swift-et mondanám elsősorban, az mindegy, hogy ezrest vagy 1.3-ast választasz. Emellett a felsoroltakból még a Corsa is jó választás lehet, abból is sok van, alkatrész tenger vár a bontókban, ha kell valami.
És még valami. Az, hogy mennyire lesz tartós, és hányszor kell hozzányúlni, nem típusfüggő, hanem az előző gazdák odafigyelésétől függ.
300-ért lehet hogy kapsz 2000-es évjáratút, de ahhoz hogy azzal tudjál menni még legalább 100 ezret rá kell költeni.
Ennyiért olyan autót keress ami gond nélkül megy, a többit felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!