Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek 2-300....

Milyen kocsit vegyek 2-300. 000Ft között? Fiat? Opel? Seat? Suzuki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Egy olcsó, de tartós kocsit szeretnék, amit nem kell állandóan szerelgetni és az alkatrészek is olcsón beszerezhetőek.

Amik közül választani akarok: Opel Corsa 1.2, Suzuki Swift, Seat Ibiza 1.0, Fiat Punto 1.1

A lényeg hogy 5-6 liternél ne egyen többet, nem az hogy ezerrel lehessen nyomni.

Kinézetre a seat tetszik a legjobban, viszont mit gondoltok, jól bírja és drágák az alkatrészek?

2014. febr. 21. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
300 ból akarsz venni, és szerelgetni sem akarsz? Hol élsz te? Ezekből a Suzukit választanám, csak nehogy ütkőzz vele.
2014. febr. 21. 22:39
 2/14 A kérdező kommentje:
300-ból már elég szép ilyen kicsi kocsikat lehet venni. 2000-es évjárat körülit.
2014. febr. 21. 22:47
 3/14 anonim ***** válasza:

Swift egyértelműen. Keress egy 2000 körüli modellt azokban több a merevítés is mint a régebbiekben. Fogyasztás meglesz bőven 6 liter alatt, emellett csak a kötelezően cserélendő dolgokat kell cserélni.

2-es: Melik az a kocsi amit ütközésre terveztek?:)

2014. febr. 21. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Biztonság szempontjából mindegy melyik egy kaptafa alá tartoznak.

egyébként én is a swiftet választanám ezek közül ennyiért,ugyanis árulnak egy jó pár darabot belőle és van választék bőven.

2014. febr. 21. 23:11
 5/14 anonim válasza:

én az ibizat vennem.

1.4est semmikepp ne vegyel mert nekem 1.4es fabiam van es en sokallom a fogyasztast... mondjuk mar csak varosban hasznalom mert mar itt lakom de akkor is sok. Meg jo hogy nem 1.6os autotvettem anno....

2014. febr. 22. 07:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Swift-et mondanám elsősorban, az mindegy, hogy ezrest vagy 1.3-ast választasz. Emellett a felsoroltakból még a Corsa is jó választás lehet, abból is sok van, alkatrész tenger vár a bontókban, ha kell valami.

És még valami. Az, hogy mennyire lesz tartós, és hányszor kell hozzányúlni, nem típusfüggő, hanem az előző gazdák odafigyelésétől függ.

2014. febr. 22. 11:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok, még várom a többi hozzászólást is! :)
2014. febr. 22. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

300-ért lehet hogy kapsz 2000-es évjáratút, de ahhoz hogy azzal tudjál menni még legalább 100 ezret rá kell költeni.

Ennyiért olyan autót keress ami gond nélkül megy, a többit felejtsd el.

[link]

2014. febr. 22. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha 300ért veszel kocsit (én is a Swiftet ajánlom), akkor is vagy 100at rá kell költeni, mire rendbe szeded (Olaj-olajszűrő, motorvezérlés máris több 10 ezerbe kerül). Esetleg még benzin, levegő szűrő, gyertyák, az akksi-t se tudhatod meddig fogja bírni. A swifthez újonnan aránylag olcsók az alkatrészek, de a bontókba is lehet keresgélni szép számmal. Vásárlás előtt mindenféle képen nézesd át valakivel, ne hogy egy lepukkant vacakot fogj ki. Sikeres vásárlást!
2014. febr. 23. 09:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: azt a 100 ezret ne csak az olcsóbb használt kocsikra számold rá. Ugyanígy cserélhetsz vétel után vezérlést, olajat, szűrőket, gyertyákat, aksit egy 1,5 milliós kocsinál is. Ezek úgymond "kötelező" dolgok egy használt kocsi megvétele után. Én az aksin kívül az összes felsorolt dolgot ki szoktam cserélni egyből, miután kocsit veszek. Ennyit megér, hogy kicsit nyugodtabban induljak útnak.
2014. febr. 23. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!