Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kétütemű motort kell melegíten...

Kétütemű motort kell melegíteni indulás előtt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Betolásra persze, mivel ott már a kerék viszi a motort meg forgatja a motort. Mellesleg itt írjátok, hogy újabbaknál nem kell. Kíváncsi lennék hány hozzászólónak van újabb xD 1-2 éves ? Mert nekem ha újabb lenne akkor pláne járatnám mivel még új és sokáig jónak is szeretném tartani. Ha régi akkor is ezért xD csak az már valszeg kopottabb és ezért pláne fontos.
2018. jan. 23. 16:42
 12/13 Sajszer válasza:
A régi motoroknál (esetemben 56 os pannónia) előírás szerint: A dúsítót kinyitni, beindítani a motort, majd lassan elzárni, addig kell melegíteni még egyenletes hangja nem lesz, ekkor lehet indulni vele... Az 50ccm-s apn 4 est pedig egy darabig kisgázzal hajtani, majd lehet húzni.(bár az annyira igénytelen vacak hogy évekig lehet pörgetni hidegen, földúton gyilkolni meg egyszer megjárni vele a kanálist és utánna TALÁN kell javítani)
2019. febr. 12. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2T robogó van és ez a járatás kétütemünél+léghütésesnél szerintem nem olyan lényeges, hisz miért? nincs se vizhőfok se olaj hőfok :D tehát nem kell várni se a viz se az olaj bemelegedésére. Na meg ha bármi történik tökmindegy mert mindenképp adagolva van a keverék amivel kap kenést ha kell ha nem, hideg hengerfalról lecsapódik a benzin? 4T nél oké mert belemegy az olajba és higítja, de 2T nél? Nincs mit felhigítson :D ettől függetlenül persze én is melegítem kicsit.
2020. júl. 19. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!