Csörög a lánc, de 120 km-re vagyok a szerelőmtől. Kibírja a vagy keressek más megoldást?
Az autóm BMW E36 318i. Tegnap irdatlanul elezdett csörögni valami a motortérben, én a láncra tippelek (olajszint, olajminőség jó, cserélve 1000km-el ezelőtt) . Melegen is csörög, de csak alacsony fordulaton, feljebb vagy elhalkul, vagy teljesen megszünik. A csörgés nem folyamatos, hanem időszakos, pl amikor a lámpánál megállok akkor akkor szabányos időközönként szabályos hosszúságú csörgés hallatszik (kb. 3mp-es csörgés 5mp-es szünetekkel).
Munkám miatt 120 km-re vagyok a szerelőmtől, és nem tudom hogy kibírná-e ezt az utat. HOZZÁÉRTŐ emberek tanácsát kérem. Ha kibírná akkor autópályán milyen fordulatot bírhat tartósan? Köszönöm a válaszokat!!
Valószínű,hogy a láncfeszítő rémült meg.
Anno jártam én is így..120 km-t lehet hogy kibírna még lábujjhegyen,de én nemhúznék lapot 19-re..
nézesd meg ott egy szerelővel, hogy mi lehet a gond.
Ha tényleg a láncfeszítő, akkor rizikós lehet az út, bár van aki azt mondja, hogy nyugodtan.
pl a vw tsi motorjainak volt ilyen nyűgje első körben a rossz olaj miatt, de sokak még több ezret mentek csörgő motorral, és nem lett gond belőle.
láncfeszítővel lesz a gond
Ki kell nírnija még 120km simán.
En nem kockaztatnek, ott kellene megnezetned valakivel, mert eleg komoly gondot tud okozni ha atugrik vagy elszakad a lanc...
Hja es nagyon ovatosan a gazzal illetve a gazelvetelel mert ekkor kapja a vezeles a legnagyobb terhelest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!