Suzuki vs 2es Golf?
szuzuki 19 éves benzines
golf dízel 5 litert eszik 28 éves
első autónak kellene szerintetek?
az ilyen magadfajta barmok miatt vagyok 47 %
De legyen ahogy te akarod, te vagy a király én az alattvalód, ne haragudj :(
Masszívabb na persze
Jó ha egyáltalán annyira van biztonságos mint a swift.Ugyanis a régi I-II golfoknak az ütközés erejének elnyelése nem nagyon megy.
A vastag lemez meg csak masszívnak néz ki egy kis kocnál jobb a vastag lemez,de egy frontális puszinál semmit nem jelent.
Erre van egy nagyon jó személyes " élményem ". 5-10 éve történt, egy 2-es golf a menetiránnyal szemben parkolt az út szélén, ki akart indulni a parkolóból, csakhogy jött szembe egy BMW, konkrét típusára nem emlékszem de nem is ez a lényeg, a Golf az orrával kapta el a BMW bal első részét, ennek a végeredménye a következő lett: BMW-nek betört a bal első fényszorója és kicsit megroppant a bal elején a lemez. Golffal mi történt? Konkrétan eltűnt a motortér, a motor és a váltó az utastérben kötött ki, ezek után tekintek úgy a 2-es Golfokra ahogy... aztán még nem is volt nagy sebesség mert városon belül történt, 40-50 el lehetett maximum, akkor mi lenne ha mondjuk ugyanez 90 el történt volna?
Ezek után már nem tekintettem ugyanúgy erre a kocsira, addig se voltam oda érte de ezek után, aztán mikor jönnek ismerősök, hogy így Golf úgy Golf, akkor általában említem is hogy evezzünk más témakörre mert é frászt kapok tőlük.
Másik oldalról pedig ott van a tény, az említett két típus közül a megbízhatóbb és olcsóbban fenntartható megint csak nem a Golf lesz.
Nálunk van csak ez a nagy láz, mert fiataloknak ugye mindegy, hogy ha az utolsó 100 méteren úgy kell betolni a garázsba, de akkor is Golf... Maga idejében a maga kategóriájában lehet jó volt, de eljárt felette az idő, ezen nem változtat semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!