Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit ér egy forgalomból...

Mennyit ér egy forgalomból végleg kivont Trabant?

Figyelt kérdés

Azt olvastam 820KG. Ha levonjuk a karosszériát és egyéb műanyag szemetet, mennyiért lehetne megvenni vas áron?

Most akarok venni egyet.

10 ezer ft?

2014. febr. 20. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20-30 ezer Forint között
2014. febr. 20. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
A vasért talán kapsz 15 ezret, de ha belekalkulálod a hulladékok leadását egy erre szakosodott cégnél, akkor talán 10-12e marad tisztán. Persze, ha néhány alkatrészt tudsz belőle értékesíteni, akkor lényegesen több is lehet. Pl. kiváló hólapátot lehet készíteni a műanyag elemekből :)
2014. febr. 20. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Véglegesen csak akkor lehet autót kivonatni forgalomból ha leadod egy bontóba. Kivéve ha egy hamis adás-vételivel "eladod" külföldre, és közben nálad marad.
2014. febr. 20. 22:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor nem tudom ki van-e vonva, de azt mondták "nincs semmi papírja", csak adás-vételi. De biztos nem lopott, mert megvan nekik vagy f-szom tudja milyen rég.

Kell egy kis szórakozás :)

2014. febr. 20. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi papírja akkor minek akarnak veled adásvételit íratni???
2014. febr. 21. 06:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor is kell ,nem??! Hogy azért valami papírom csak legyen, hogy láthassák nem loptam.
2014. febr. 21. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Kell bizony!
2014. febr. 21. 12:14
 8/12 A kérdező kommentje:
na akkor csak jól tudtam
2014. febr. 21. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ha a járműtől műszaki állapota miatt véglegesen meg kívánunk szabadulni, a végleges kivonást kell kérnünk, amihez szükséges a bontási igazolás."

totalcar

Tehát innentől szerintem semmi értelme az adásvételinek, mivel olyan dologról beszélünk ami törvényesen nem is létezhetne...

2014. febr. 21. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és félre értések elkerülése végett a bontási igazolást csak törvényesen működő autó bontó tud adni. Tehát a bontási igazolás nem azt jelenti hogy kivonták a forgalomból, te meg szétszedheted a panel parkolójába az autót. Ha forgalomból véglegesen kivont autó a gazdájánál marad, azt csak is hamis adásvételivel megoldani lehetséges.
2014. febr. 21. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!