Egy 1.3 as 1.4es motorral szerelt autóval lehet úgy gyorsulni mint egy nagy sportos BMWvel például?
Figyelt kérdés
Láttam videókat, mikor valakit le akartak szorítani, vagy megverni(hol máshol jmint Oroszoknál? :D) és a kis köbcentis autót úgy pörgette minden fokozatban hogy az nagyon durva volt!
És rendesen gyorsult is, vagyis biztos nem egy sportautó erejével, de azért suhantak a fák, oszlopok.
Lehetséges egy ilyen kismotorral szerelt átlag autóval is úgy gyorsulni mint egy sportos BMWvel mondjuk?
2014. febr. 20. 16:43
11/18 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy rácsingolni akar a dízel bmw-s?
Én nekem még semmi nem okozott meglepetést. BMW E36 Compact 325i motorral turbózva :)
300 lóerő dynoval mérve :)
12/18 anonim válasza:
Bár nem válasz a kérdésre, csupán a kis köbcentiről jutott eszembe a wankel motors RX8 (1300ccm).
13/18 anonim válasza:
Lehet széria 1.3-assal is úgy gyorsulni, mint egy sorhatos 3-assal. Mazda RX-8 1.3-as wankel motros és van benne vagy 230-240 paci gyárilag.
14/18 anonim válasza:
#9-es: Tévedsz. Egy 0-100-ig való gyorsulásban (de állítom, h 1/4-ed mérföldön is) a felsorolt összes kisautó hazavág egy széria BMW e30 325i-t. És tuning nélkül. Üdv: Egy BMW fanatikus autószerelő ;) :)
15/18 anonim válasza:
# 14
Kit érdekel, hogy egy 30 éves autót mi vág haza? Egy új 328i 5,7 alatt van százon. Ezt a felsorolásból semmi sem veri meg. Tippre azt mondanám mind 7 felett van, legtöbbje jócskán...
16/18 anonim válasza:
Azért írtam az e30-at, mert nagyjából azonos évjáratú a listában leírtakkal.
17/18 anonim válasza:
#14-es az e30 325i-t (0-100: 8.3) ezek közül egyedül a punto GT (0-100: 7.9)veri oda, de az is egy lehelletnyivel, 100 felett meg attól is elmegy a BMW... az meg Persze a 725 TDS-t, vagy e38 730D-t elverhetik 100-ig. Nem elég konkrét a kérdés, mivel számításba véve az üösszes régi és új BMW-t, rengeteg karosszéria-motor kombináció van, ezek közül valamelyiket elveri néhány sportos kisautó, de a többséget nem...
18/18 anonim válasza:
Őőő... Megemlíteném hogy a 1.3 wankel forgódugattyús motor valójában 4 literes...BMW fan vagyok s szintén autószerelő,autószerelő.LOL állj ki az 1.3 mas pl. Swifteddel egy m3mas ellen :-) hamár sportos BMW ről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!