Milyen autót vegyek az alábbi feltételekkel?
első autómat szeretném megvenni, már körvonalazódtak mit szeretnék.
feltételeim:
-Minimum 5 henger
-V motorok előnyben, de egy jó kis sorhat is elmegy.
-Turbófeltöltő kizárva
-dízel kizárva
-1993-as évjárattól ne legyen idősebb
600 ezrem van a vásárlásra.
golf 2.3-mas motorral.
Bmw-t nem kapsz csak széthajtott bontószökevényt ennyiért.
szerintem se vegyél nagy autót, ilyen 7es bmw meg a8 de még a6/5ös bmw is fölös.
Más: Manuális kell vagy automata is lehet? Manuálist jobban ajánlanám.
ami én nézegettem az az e32 750i, e38 740i, 750i, e34 540i, 530i v8, e36 328i, 325i, 320i
e30-ok túl vannak árazva, úgyhogy az ki van zárva, pedig szép kis könnyű kocsik, abból egy 320i is elég lett volna.
Volkswagenekből tetszenek a vr6 modellek, de azok is túl vannak árazva, nem férne bele a keretbe.
"600 ezrem van a vásárlásra."
"ami én nézegettem az az e32 750i, e38 740i, 750i"
Hát ezeket legfeljebb csak nézegetni fogod ennyi pénzért, mert ezeknél az autóknál nem a vételár a húzós, hanem a fenntartás, főleg egy V12-es 750i-nél...
Ha 5 henger is jó, akkor én a helyedben 80-as, 100-as, Audit néznék, a soros 5 hengeres motorjai elég jók, de van V6-os is, és van esélyed beleférni a valós keretbe, de a V12-ről tegyél le ha ennyi pénzed van, mert 3 hónap alatt belebuksz...
pl
szia, érdekelne az 540i, de mint mondtam a 600 ezres keretet nem szeretném átlépni.
nem baj ha van pár apró hibája, a lényeg, a futómű, motor, váltó jó legyen, a többi nem gáz.
Ha megvan még írj privátot, meg küldj róla pár fotót, aztán a többit megbeszéljük telón vagy e-mailen.
7.
600 ezer csak a keret amit megszabtam magamnak a vételár maximuma.
már megnéztem pár autót, drágábbakat, olcsóbbakat, rájöttem, hogy ilyen korú kocsiknál már mint sz..r nincs mit szépíteni.
és előbb utóbb a drágábbikon is elromlik valami, csak idő kérdése.
Ebben az árban már találni szép példányokat azért, én sem azt mondom, hogy bontószökevényt akarok venni, legyen egyben az autó, meg a fő dolgok, a többit meg rendbe tudom tenni, megvan a forrás, megvan a pénz.
Számolok én mindennel, nyugi.
Amúgy.
Hahun én is néztem e39-eket is, van egy 540i, fel is hívtam a tulajt, de sajnos "gázos", az autó meg a tulaj is Ukrajnában van, de ha kell hazajön hogy megnézhessem. Inkább kihagyom, meg képeken a kocsi se valami jó, motorháztető fényezése eltér a kasztnitól.
Ez az 540 ezer forintos 540i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!