Mennyibe kerül egy váltócsere? (astra f)
2002-es, utolsó szériás (amennyire tudom) Astra Classic, kombi, 1.4-es autóról van szó. Fura nyekkenő hangot adott ki, először csak hátramenetbe nem ment, majd előre se. Egy ismerősöm szerint váltócsere, a szervizbe pár nap múlva viszem. Egyelőre az érdekelne, hogy ha ez igaz, akkor mennyibe fog nekem kerülni? Lehet komplett váltót jó állapotban szerezni bontóból pl.? Lehet, hogy nincs szükség a teljes cserére(tudom látatlanban nehéz)?
Előre is köszönöm a válaszokat.
15k itt egy bontott, ha ezt vesszük alapul, hogy bontott pl 10-25k huf között lehet, akkor még rájön a szervízdíj, ami meg gondolom a munkaóráktól függ, szóval egy 10-20 közti összeg lesz az is.
Lehet, csak a váltókulisszánál tört el valami, elég combosak az Opel váltók, hogy így elromoljon. Lehet, csak a rudazaton lévő gömbfej tört el, vagy ugrott le.
A Kadettoknál még jól meg volt oldva ez, az F Astránál már sikerült peugeot szintre lerontani a váltórudazatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!