A szonda kimutatja azt, ha én nem iszok, de megcsókolok egy lányt, aki előtte ivott?
Volt már, hogy jöttem haza autóval buliból, és jól tudtam, hogy már napok óta nem ittam alkoholt, de aztán eszembe jutott, hogy csókolóztam egy lánnyal, aki nekem egy kicsit spiccesnek tűnt, és elkezdtem aggódni emiatt. Azt szeretném kérdezni, hogy a szonda kimutatja azt, ha megcsókolok egy alkoholt fogyasztott lányt?
Előre is köszi a válaszokat!
ez a lány sulyátol is függ, és alkatátol milyen hamar bontja le az alkoholt. meg lehet furán fog hangozni de milyen hosszasan csokoloztok... egy kis puszi még belefér.
de a rendör érdekesen fog nézni ha azt mondod miután kidöntöttél egy oszlopot hogy csak pusziloztál.
Mentél hazafelé és akkor jutott eszedbe hogy csókoloztál egy spicces lánnyal?:D Ha tudnád egy ilyen ereszd el a hajam buli után mennyi mindent lehetne kimutatni egy lány szájából, hát apám, nem ez a kérdés foglalkoztatna:-)
Lehet hogy nem is lány volt, ki tudja manapság.
"2. látszik, mivel ugye mikor miután megiszod vér alkohollá vállik és folyamatosan cirkulál a szervezetbe amig a vese és a máj le nem bontsa. (egy kis biologia ;))"
Mi van? Alkohollá válik a vér? Vállik? Az mit jelent.
Jobb lett volna, ha csendben maradsz.
A mai szondák nem sípolnak be ecetes uborkára, de ecetes csókra sem. Meg piás csókra sem.
El kell különíteni a vérben és a leheletben lévő alkoholt. Ha éppen most ittam egy felest, a szonda kimutatja, de a vérben nincs jelen még.
Később pedig eltűnhet a leheletből, de a vérben még kimutatható.
Ahhoz, hogy a lány leheletében lévő alkoholra neked sípoljon a teszt, az kell, hogy azt te a szájüregedben megőrizd. Magyarul ne vegyél levegőt, ne tüdőzd le. Ott őrizgeted. De ha ez sikerülne is, amikor kinyitod a szád, hogy bekapd, már el is illant az, amit a szonda érzékelhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!