Az AM kategóriához elég egy kresz vizsga vagy közúti gyakorlat is kell?
Amikor én vizsgáztam, még elég volt kitölteni a tesz lapot!
A vizsgáról hazafelé már megvolt a kártya.
:D
Nem is értem, hogy miért van így megszigorítva, hiszen aki B-re levizsgázik automatikusan megkapja az AM-et, de lehet, hogy életében nem ült motoron, ezért gyakorlata se lesz, de simán vezethet kismotort.
A kresz közúton történő alkalmazásának megtanulása véget van szükség gyakorlati vizsgához ha valaki csak AM kategóriából vizsgázik,attól hogy levizsgázol kreszből ettől még nem fogod tudni alkalmazni is.De ha valaki leteszi a B jogsit vagyis személykocsira ebben az esetben a forgalmi gyakorlatok közben megtanulja az ember alkalmazni a kreszt.
Ezért adják meg az AM kategóriát is.Mert ha valaki még nem is ült robogón ,de tud biciklizni egy placcon 1-2 óra alatt megtanulja kezelni a robogót.
Vagyis igenis szükség van a közúti gyakorlatra mert megtanulja az ember alkalmazni a kreszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!