Az mért van hogy kis városokban is lehet vizsgázni? Ahol nincs villamos.
te meg majd meglepodsz, ha kanyarbol kijovet, 20 al totyog a traktor elotted es meg az ut is tiszta sar lett!
en is videken vizsgaztam, azert sikerult megbirkoznom a villamossal.
Én Pécsen vizsgáztam, de a munkám miatt rendszeresen járok autóval csúcsidőben Budapest belvárosában.
Nem érzem, hogy emiatt bármilyen hátrányban is lennék.
Ha vidéken a villamost és a nagy forgalmat nem is, de a pontot, vesszőt legalább ismerik az emberek.
A "mért van" nyitány pedig különösképp szívet melengető.
A kérdésre teljesen jó példa B.-A.-Z. megye. Amikor még én csináltam a jogsit, akkor mindenkinek minden kategóriából ( leszámítva az smkp-t ) Miskolcon kellett vizsgázni. Ott tényleg van minden, hegy, völgy, párhuzamos közlekedés, villamos ...
Egy ideje már lehet máshol is, így pl Sátoraljaújhelyen. ott meg nincs lófütty sem pár egyirányú utcán kívül. Igazából nem is azon van a hangsúly, hogy hol vizsgázik,hanem azon, hogy sokan úgy vizsgáznak le sikeresen, hogy még nem vezettek csak Mucsajröcsögén. Aztán friss jogsival elmegyünk szombat este plázázni a haverokkal és kész a baj...
Az a baj, hogy sokan szerezhetnek úgy jogosítványt, hogy amikor bekeverednek idővel egy nagyvárosba azt sem tudják mit csináljanak. Ez pedig veszélyhelyzetet teremt, abból meg szintén csak a baj van.
Mondjuk az egész gépjárművezető képzés egy nagy rakás sh|t :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!