Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mért van hogy kis városokba...

Az mért van hogy kis városokban is lehet vizsgázni? Ahol nincs villamos.

Figyelt kérdés
Az mért van hogy vannak akik nagy városokban vizsgáznak ahol nagy a forgalom villamos stb és vannak vidéken akik kis városban ahol van forgalom de nyilván nem olyan nagy és kis városban sokkal könnyebb de nagy városban sokkal nehezebb vizsgázni ezt nem tartjátok igazságtalanságnak?

2014. febr. 13. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezen az alapon mért nem kell mindenkinek pl Moszkvába utaznia egész Európából, hogy vezetésből vizsgázhasson?

Vannak a világon Budapestnél is nagyobb városok, bonyolultabb közlekedéssel, több villamosvonallal, több sávos utakkal, stb.

Úgy sem tudsz minden útvonalat végigjárni az oktatóval amin valaha életedben autózni fogsz. Mindig lesznek ismeretlen helyzetek. Nyilván kellett valami kompromisszum. Kis falvakban szerintem amúgy sem jellemző, hogy olyan sok autós iskola, közlekedési felügyelet, stb lenne. Jó, nyilván villamos nincs minden városban, de azt elméletben Kreszvizsgára is meg kellett tanulnod az ezzel kapcsolatos ismereteket. De a többi dolog ugyan úgy működik egy kisebb városban, mint Budapesten.

2014. febr. 15. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
11. válaszolónak nagyon igaza van. 13 éve vezetek, azt hittem már mindent láttam, de engem is ért már meglepetés külföldi nagyvárosban. Egyébként hiába lenne kötelező, hogy csak olyan városban vizsgázhass, ahol van metró közlekedés, úgy vettem észre, hogy amikkel ritkábban találkoznak a vezetők, elfelejtik, mint pl. a forgalomirányító rendőr karjelzése. Pedig anno ezt is meg kellett tanulni, de én pl. a vezetésem során eddig mindössze egyszer kerültem ilyen helyzetbe.
2014. febr. 15. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!