Magyarországon milyen városokban van trolibusz, villamos?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy Budapesten van mind a kettő,Budapesten kívüli városokban,hol vannak ezek?2013. ápr. 16. 21:17
1/6 anonim válasza:
Miskolc -villamos
Debrecen -villamos, troli
Szeged -villamos, troli
2/6 A kérdező kommentje:
Győrben és Pécsen?
2013. ápr. 16. 21:32
3/6 anonim válasza:
Csak mint érdekesség: úgy hallottam, a két háború között még 18 magyar városban volt villamos közlekedés.
Gyerekkoromból, '70 - es évek vége, '80 - as évek én is emlékszem Pesten olyan villamos járatokra, amelyeknek ma már nyoma sincs.
4/6 anonim válasza:
Győrben és Pécsen nincs, régen volt Pécsen villamos...
5/6 anonim válasza:
villamosok.hu
villamosok.hu/troli
1-nek igaza van, azon kívül a mai Magyarország területén volt még villamos Pécsett, Nyíregyházán, Szombathelyen és Sopronban (de Győrben nem). Troli mindig is csak ott volt, ahol ma is járnak.
6/6 anonim válasza:
csak a villamosokat tudom biztosan. debrecen, szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!