Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki árulja már el mi...

Megasztar01 kérdése:

Valaki árulja már el mi szükség van ezekre a csúnya, monstrum autókra? 3-5ezer ccm, minek, hová?

Figyelt kérdés
Én a béke időben is kis kocsikkal jártam/2CV6,Fiat 127/ és még Gibraltárig is letudtam menni!!! Akkor a kivagyok mivagyokságon kivül minek vannak ezek???

#radar #Togyogás
2014. febr. 9. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

haverom is addig tartott hulyenek, amig nem mondtam neki, hogy most nyomd le padloig. :)

1 szer ellek, nem fogom sajogtatni a szivem 1.2 es csodabol...

az mennyire jo mikor a kis ccm est uveg hangon tolja a boyracer?

sokat vezetek, sok kis egyenes szakasz, tokolodo, tgk, hetvegi sofor stb... nem fogok 50 km t utana menni, se veszelyes elozesbe kezdeni kis autoval.

vszinu elobb esik szett allandoan hajtott kisauto, mint az ami kisebb gazzal is tudja.

2014. febr. 9. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert imádom hallgatni a nagy motor mormolását (nem az erőlködést mint egy 1.2-nél), szeretm benne a nagy erőt, azt, hogy ha 100-ra akarok gyorsitani, nem kell kihúzassam 4 ezres fordulatig, nagy tempónál is csendes, és még sorolhatnám reggelig a sok előnyt.
2014. febr. 9. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Szebb a hangjuk, jobban mennek, meg a presztizs, az érzés, hogy v8, v12 van alattad...

és sokkal biztonságosabb ha előzni kell.

2014. febr. 9. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

ja amúgy a kis kocsik sokkal csúnyábbak, a nagy kocsik szépek, tekintélyt parancsolóak.

szerintem te csak szimplán irigykedsz, vagy kissebségi komplexusod van hogy nem ülhetsz nagy autóba anyagiak miatt.

2014. febr. 9. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én a béke időben is kis kocsikkal jártam/2CV6,Fiat 127/ és még Gibraltárig is letudtam menni!!! Akkor a kivagyok mivagyokságon kivül minek vannak ezek???"

Kedves kérdező, ezek szerint ha neked a 39-es cipőméret felel meg, nagyobb? Jól értem, hogy azt kérdezed, hogy ha neked valami megfelel, akkor a többi hétmilliárd embernek miért nem jó ugyanaz?

Margit, nórmális?!

2014. febr. 9. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezek szerint ha neked a 39-es cipőméret felel meg, AKKOR MINEK nagyobb?
2014. febr. 9. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:

amugy az is tok igaz, h "tekintelye" van, pedig nem mai gyerek, de en ezeket szeretem, fekete, nagy.

nem szarakodnak az uton veled, ha be akarok sorlni, se kell ott aludnom...

2014. febr. 9. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem csak motorból van nagy de semmi pénzért nem ülnék vissza 600-asra autóknál is így van mindig élvezetesebb egy erősebb
2014. febr. 9. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Én igazából már az ilyen kérdések megszületésekor is csak csóválom a fejem. Én preferálom, amit preferálok, mások esetleg mást, de mindenki akkor leli örömét, ha olyan járgánya van amilyet ő szeretne. Sosem azt nézem, hogy minek ez, minek az, minek a többieknek más, mint ami nekem van, minek kisebb, minek nagyobb...
2014. febr. 9. 22:32
 10/11 VarMa ***** válasza:

Reszemrol engem megnyugtat a tudat hogy van boven tartalek az autoban (nekem egy V8-as E Mercim van),eddig ez a legnagyobb meretu es teljesitmenyu autom, de elotte volt 1.1-estol felfele sok minden, diesel es benzines is...

Azoknak altalaban a belet kitapostam es a fogyastasuk se volt eppen keves ahhozkepest amekorra teljesitmennyel tarsult...

2014. febr. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!