Valaki árulja már el mi szükség van ezekre a csúnya, monstrum autókra? 3-5ezer ccm, minek, hová?
haverom is addig tartott hulyenek, amig nem mondtam neki, hogy most nyomd le padloig. :)
1 szer ellek, nem fogom sajogtatni a szivem 1.2 es csodabol...
az mennyire jo mikor a kis ccm est uveg hangon tolja a boyracer?
sokat vezetek, sok kis egyenes szakasz, tokolodo, tgk, hetvegi sofor stb... nem fogok 50 km t utana menni, se veszelyes elozesbe kezdeni kis autoval.
vszinu elobb esik szett allandoan hajtott kisauto, mint az ami kisebb gazzal is tudja.
Szebb a hangjuk, jobban mennek, meg a presztizs, az érzés, hogy v8, v12 van alattad...
és sokkal biztonságosabb ha előzni kell.
ja amúgy a kis kocsik sokkal csúnyábbak, a nagy kocsik szépek, tekintélyt parancsolóak.
szerintem te csak szimplán irigykedsz, vagy kissebségi komplexusod van hogy nem ülhetsz nagy autóba anyagiak miatt.
"Én a béke időben is kis kocsikkal jártam/2CV6,Fiat 127/ és még Gibraltárig is letudtam menni!!! Akkor a kivagyok mivagyokságon kivül minek vannak ezek???"
Kedves kérdező, ezek szerint ha neked a 39-es cipőméret felel meg, nagyobb? Jól értem, hogy azt kérdezed, hogy ha neked valami megfelel, akkor a többi hétmilliárd embernek miért nem jó ugyanaz?
Margit, nórmális?!
amugy az is tok igaz, h "tekintelye" van, pedig nem mai gyerek, de en ezeket szeretem, fekete, nagy.
nem szarakodnak az uton veled, ha be akarok sorlni, se kell ott aludnom...
Reszemrol engem megnyugtat a tudat hogy van boven tartalek az autoban (nekem egy V8-as E Mercim van),eddig ez a legnagyobb meretu es teljesitmenyu autom, de elotte volt 1.1-estol felfele sok minden, diesel es benzines is...
Azoknak altalaban a belet kitapostam es a fogyastasuk se volt eppen keves ahhozkepest amekorra teljesitmennyel tarsult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!