Ezért büntethetnek a rendőrök? (kép lent)
Kék fénycsőről műbizonylat?
Hahaha!
mi volna ha elolvasnád a KÖHÉM rendeletet?
Vicc, hogy minden szaral tele aggatják az autókat. Utólagos xenon, szar menetfények, stb....
Igen, büntethet, kár hogy 10 esetből 9-et elnéznek
ma 19:03
Haha, mindegy, hogy a rendőr elnézi, úgyis messziről "világít" :D a kérdezőről, hogy egy propelleres-sapkás hülyegyerek :)
Miért bűn, ha valaki szeretné feldobni a kocsiját?
Mondjuk az ilyen világításokat én se szeretem, de amíg nem balesetveszélyes, nem fáj ránézni (mert olyan gány/fényes/rossz/zavaró), és nem olyan az autó mint egy karácsonyfa, addig miért ne? De szerintem büntetni fognak érte sajnos.. Engem speciel két nagytudású rendőr a Volvom narancssárga szélességjelzői miatt állított meg. Pedig gyári.. Kérdem hogy adjak a gyári dologról műbizonylatot? De valahogy aztán elengedtek.
"addig miért ne?" - Mert mást írnak elő a rendeletek. De ha van elég számú ember, akinek az a vágya, hogy ezeken módosítsanak, akkor össze lehet fogni és kezdeményezni, hogy bizonyos módosításokat megfelelő megkötések mellett engedélyezzenek.
Bár a forgalomban felesleges, álló helyzetben, közforgalomtól elzárt helyen (tuningos rendezvények, gyorsulások, egyebek) meg úgyis szabad, mivel a kapun belüli, elzárt magánterületen nem kell betartani a rendeleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!