A rendőrök már a kocsijukból is fényképezhetnek és úgy büntethetnek?
ha rossz helyen állsz akkor lefényképeznek és 1 hétre rá megy a csekk. ha megkapod a csekket akkor a helyi rendőrségen adj be 1 levelet a büntetéssel kapcsolatban, h micsoda szegény, rászoruló, szerencsétlen vagy akinek még a kajára is alig van lé, ha van gyerek a családban akkor még jobb. és kérelmezd h csökkentsék a büntetést.
nekünk a családban 4 kocsi van és kb 5-6 büntetés jön évente, aminél mindig küldünk 1 ilyen levelet és 10ből 8 alkalommal elengednek a büntiből 20-40%-ot ami már megér 1 levelet.
én hónapja szembe sáv parkolójában álltam meg és 30ezres büntetést kaptam ami helyett 18at kellett befizetnem.
Győrben egy parkoló szélén megálltam egy-két percre és a kocsiban ülve vártam,míg felszabadul az egyik hely.
Bő hétre rá jött a 30-as csekk majd még egy mert egy nappal később ugyanígy tettem.
Az egyik térfigyelő kamera által készített fotó (!!!) volt a bizonyíték ellenem !!!
60 ezerért okosodtam - Ti tegyétek ingyen !
:P
NEM!
Egy parkolóban.
Járó motorral álltam két parkol kocsi mögött keresztben és arra vártam,hogy valaki elmenjen és a helyére beférjek ami pár perc után meg is történt mindkét esetben.
De nem szabályos vagy szabálytalan helyzetekről esett szó. Azt hegyeztem ki,hogy nem csak autóból fotóznak hanem már térfigyelő kamera által készített fénykép után is jön a büntetésről szóló csekk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!