Ha utólagosan beszerelt xenon van a kocsimban, akkor mennyire büntethetnek meg a rendőrök?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 18:03
1/6 anonim válasza:
Sokra, de nem is ez a lényeg, hanem levehetik a rendszámot és szigorított műszaki vizsgára küldhetnek!
2/6 anonim válasza:
Nagyon, és meg is érdemled!!! Automata magasságállító nélkül nem üzemeltethető a XENON. Csak olyan kocsiba rakhatod be ami gyárilag is kijött olyannal.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi a feltétele a legális xenon használatához és tisztában vagyok vele, hogy én illegálisan használom. Épp ezért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok milyen büntetésre számíthatok. És nem azért raktam bele, hogy menő legyek, hanem mert látni szeretnék. És még azt is megjegyezném hogy senki sem villogott le még, mivel normálisan be van állítva.
2012. okt. 14. 18:38
4/6 anonim válasza:
Újból kell vizsgáztatnod a kocsid, ez elég nagy büntetés:( Tudom nem ez volt a kérdés és Te jobban látsz vele, ez eddig szép és jó, de gondolj csak bele, hogy aki szembe jön veled, az meg jól elvakítod. Tehát ha másért nem, ezért fontold meg a használatát.
5/6 A kérdező kommentje:
Elég régóta benne van, és nem vakítja el a szembejövőket. Találkoztam már én is nem egy olyannal aki kiégette a retinám. De az enyém be van normálisan állítva, sőt még projektoros is a lámpabúrám, mint a többi gyári xenonlámpának. Amiért most kicsit megriadtam az ez a cikk: [link]
2012. okt. 14. 18:54
6/6 anonim válasza:
Mindenki ezzel jön h vakít meg stb... Nekem sima halogének vannak, és ha valaki utólagos xenonnal jön szembe én nem kezdek el k.rva anyázni, mert az estek 98%-ban egyáltalán nem vakít... Lehet h a ti szemetek túl érzékeny. Sőt bátran kimerem jelenteni h több a vakító halogénes mint a vakító xenonos !
Egyébként ha projetkoros lámpád van akkor nincs mitől tartanod, a rendőr nem fogja észre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!