Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autótipushoz, (német...

Melyik autótipushoz, (német vagy francia) drágábbak az alkatrészek ill. szervízköltségek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ezt így nem lehet meghatározni! Én inkább úgy mondanám, a népautókhoz olcsóbb, a prémium kategóriákhoz drágább. Mindkét ország gyárt ilyet is, olyat is.
2014. febr. 7. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
De a német kocsik jobbak azokat jobban megéri venni, de jobban is lopják őket itthon...
2014. febr. 7. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
A francia kocsikhoz -relatíve- drágábbak az alkatrészek.
2014. febr. 7. 09:56
 4/7 anonim válasza:
92%
A franciák kicsit mintha "gagyibbak" lennének.Van Francia,és Német autóm is,és mind a kettőnek megvan a maga előnye,és hátránya is.Mondjuk a Franciáknál kicsit túl van bonyolítva párdolog,(pl. torziós rugó,ami ha tönkre megy akkor egy kisebb vagyonba kerül)viszont a német autóhoz szinte mindent megkapsz raktárról. Ízlések és pofon,és persze pénztárca kérdése az egész.
2014. febr. 7. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Sokan lenézik a Framcia autókat.Nelem egy xxantia 2.0 benzinesem volt.17 éves korában kezdett el rozsdásodni, de nem átrozsdásodni.Nem költöttem rá több pénzt, mint egy németre.A tömeghisztéria tesz különbséget a német, a francia, az olasz autók között. Használtan én csak francia autót vennék, mert ezeknél igen nagy az áresés.

Nézzél meg egy 10 éves Opelt, vagy a körlámpás Mercit, vagy a Passatot. Rohadnak tisztességesen.Egy passatnál, Skodánál szét kell szedeni az autó elejét a vezérműszíj cserénél. Munkadíj!Nem kell hinni a szerelőknek a boltnak.

Egy példa- A Citroen márkakereskedésben azt mundták, hogy a klímakompresszort nem lehet szétszedni, nem lehet javítani, az ára 96 e FT. Egy okos szerelő szétszedte, mert zörgött a csapágya, és egy egyszerű csapágyboltban 650,-Ft-ért megvettem. Ha elviszed egy szerelőhöz munkadíjjal együtt a komplett klimakompr. 120-ból meg is úsznád.

Sok minden azon múlik mennyire hiszed el amit a szaki, meg a márkakereskedő mond.

A kötelező szervízt meg Szlovákiában intézd, ha közelben laksz.

2014. febr. 7. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Kolléganőm 6 éves francia kocsija amit újonnan vett szét van rohadva...(nem akarom a márkáját leírni, Oroszlán van rajta)De mindenki olyat vesz amit akar, nekem csak japán kocsim van és mindig is az lesz...De ha megkérdeztem bármilyen autóneppert, szerelőt a japán,németet tették előre és az olasz,franciát utoljára a sorban...Tény, hogy sok kollégámnak francia van mert olcsó...
2014. febr. 7. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Kedves Nácizó hozzászóló, akkor menj ki élni Szolvákiába, úgy persze, hogy olcsó egy kocsi fenntartása ha kiskapukat csinálunk. Elmondom, hogy a magyar munkahelyem rengeteg pénzt és ügyfelet veszített azzal, hogy inkább mindenki kimegy inkább Szlovákiába dolgoztatni...(vagy aki megteheti azok Kínába)
2014. febr. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!