Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Audi A8 4.2-Mi a...

Első autónak Audi A8 4.2-Mi a véleményetek, megéri?

Figyelt kérdés
Automata, 300 lóerő.
2014. febr. 6. 07:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

nem, megegyeznék a vevővel direkt, hogy erre az autóra semmilyen garancia nincs, megtekintett állapotban veszi meg, ki lehet próbálni, használt autó, ha elromlik az ő sara.

de ha ezt így nem köti ki az eladó, akkor az ő baja.

2014. febr. 6. 17:38
 22/31 egySanyi ***** válasza:

Kérdező!

Akkor hol van itt a 3 hónap jótállás?

2014. febr. 6. 19:24
 23/31 A kérdező kommentje:
én mondom hogy nincs ha ő nem mondja hogy nincs akkor van, törvény előírja.
2014. febr. 6. 19:26
 24/31 egySanyi ***** válasza:
Légyszíves idézz már abból a törvényből, ha tudsz.
2014. febr. 6. 19:30
 25/31 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Ha ilyen létezne, akkor az adásvételi szerzödés tartalmazná. Megnéztem a nyomtatványt, de ilyen nincs.
2014. febr. 6. 23:21
 26/31 A kérdező kommentje:
lehet élni jogal
2014. febr. 6. 23:26
 27/31 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 14-es

Először is, nem vagyok márkakereskedés, hogy garanciát vállaljak az autóra :))

Másodszor, megmondtam a vevőnek, hogy kicsit hátbavág mikor vált 1-ből 2-be, és hogy van egy csomó baja az autónak, aprópénzért is adtam el, szóval nem nagyon van miről beszélni.

Ja, és ha attól félsz, hogy nálad is előfordulhat ilyesmi, akkor nyugodt lehetsz, hogy hiába viszed vissza csontihoz az autót :))

2014. febr. 7. 17:02
 28/31 A kérdező kommentje:

jah értem, akkor végül is korrekt vagy!

am aki ért a kocsikhoz az tudja, hogy ha nem váltsa el az ötödiket, vagy rángat az a biztos halál előjele, pár hét múlva be fog szrni a váltó, eddig mindenki aígy járt az automatával. akkor szabad megvenni ha az tökéletes, mert drágább mint a motor.

2014. febr. 7. 17:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés? Nem trollkodsz? 500ért Csontitól egy 4.2 literes Audi A8, ami garantáltan lezabálja a hajad, garantáltan egy rakás hulladék? Figyelj, ha az neked megfelel, hogy egy lelakott szarkupaccal kell majd járni (mert az lesz, ne legyenek illúzióid, egy ilyen Audi normális állapotban iszonyatosan messze van 500 ezer forinttól), és közben 100 kilométerre tankolsz 6 rongyért (persze, ha nem nyomod, de te fogod, tehát 8 ezer inkább), akkor kiváló. Becsületesnepperünk erre mondta, hogy jó autó, a pláza előtt nem fog kopogni, a sík hülye, atom igénytelen, valami teljesen proli családból a pasiján keresztül felmászni próbáló csajoknak kiváló lesz. Arról nem is beszélve, hogy 0 rutinnal (tudom, kiváló sofőr vagy, alap, hogy a legváratlanabb helyzetekben játszi könnyedséggel kezeled az autót) óriási felelőtlenség 300 lovas autót hajtani, mert ha nagyon menő leszel, és véletlenül mondjuk sikerül porrá törnöd egy másik autót, amiben az utasok neadjisten meg is halnak, akkor bizony jön a böri, de lehet, hogy pár év felfüggesztettel megúszod. Vagy te halsz meg.
2014. febr. 9. 04:42
 30/31 anonim válasza:

Utolsó! 80 lóerős autóval is lehet olyan balesetet okozni, hogy többen is meghalnak, volt már rá példa. Főleg, hogy sokan egy swiftet sem tudnak kezelni. Van egy nő rokonom aki több mint 20 éve vezet de nagyon szerencsétlen, úgy vált, kanyarodik mint egy tanuló, szerencsére halálos balesetet nem okozott.

Kérdező! Ennyi pénzért a helyedben én egy 100 lóerő körüli, autót vennék, a lehető legjobb állapotban, és a fogyasztása se legyen túl nagy. Aztán ha van kellő rutinod, és tudsz is vezetni akkor vehetsz komolyabb autót is, nagyobb lóerővel, de nem ennyi pénzért.

2014. febr. 15. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!