Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Audi A8 4.2-Mi a...

Első autónak Audi A8 4.2-Mi a véleményetek, megéri?

Figyelt kérdés
Automata, 300 lóerő.
2014. febr. 6. 07:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Elbánok a 300 lóerővel, nyugi, automata, nem nehéz vezetni!

Biztosítás sem gond, nagymamám nevére fog menni az autó, éves kötelező 29 ezer forint, nekem 150 lenne. Így megéri..

2014. febr. 6. 13:45
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg (főleg hogy Csonti-Car-os :))
2014. febr. 6. 15:27
 13/31 anonim ***** válasza:
Én nem tudom. Az automatától félek egy kicsit, mert nemtudom hogy mennyi km van benne. Olvastam, hogy az automata váltók egy ideig nagyon jól bírják, aztán egyszer csak hirtelen teljesen elromlik.
2014. febr. 6. 16:15
 14/31 anonim ***** válasza:

Én majdnem be*optam egyszer pont ilyen autóval, pont ilyen motorral, és az is ilyen szép állapotban volt. Szóval 2 hónap alatt egyszer majdnem kigyulladt, és kétszer hagyott az elektronika miatt az út szélén. Aztán el is adtam, a következő tulajnál két hét múlva kuka lett az automataváltó, aztán be is adta a bontóba, totálkár lett.

De egyszer élünk: ha faterod szervizeli és birod a 15 literes fogyasztást, vedd meg :D

2014. febr. 6. 16:18
 15/31 A kérdező kommentje:

14.

És nem jelentett fel téged, hogy relyttt hibával adtad el neki a kocsit?

3 hónapig jótállás van a motorra, váltóra akármilyen autó, tájékoztatni kell, a hibákrol, bele kell irni a szerződésbe.

úgy jogos, hogy fifty fity ilyenkor, szeritnem... főleg h két hét után..

2014. febr. 6. 16:48
 16/31 egySanyi ***** válasza:
2 hét alatt is simán ki lehet nyírni egy váltót, használt autót megtekintett kipróbált állapotban elvitted. Garanciát ne nagyon várj, ha csak nem írtátok bele az adásvételibe.
2014. febr. 6. 16:59
 17/31 A kérdező kommentje:
ez nem így működik, Amerikában azért is beperelték a neppert, mert büdöset fújt a levegőbefúvő, ez tök komoly, és végül vissza kellett vásárolnia a kocsit...
2014. febr. 6. 17:23
 18/31 A kérdező kommentje:

kocsit nem azért vezs az ember, hogy tönklretegye. gondolj bele megveszed a kocsit az utolsó pénzeden, működik aztán pár hét múlva megadja magát...

szerintem az 50-50% teljesen korrekt.

2014. febr. 6. 17:24
 19/31 egySanyi ***** válasza:
Ébresztő! Ez itt Magyarország!
2014. febr. 6. 17:24
 20/31 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Persze, nem azért veszed hogy kinyírd. Te!

És ha adnak 3 hónap garit, megveszem, szétgyolkolom, majd visszavetetem az eladóval mert tönkrement az autó?

Ha ez müködne, szerinted hányan csinálnák meg? Te eladnál így egy autót?

2014. febr. 6. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!