Első autónak Audi A8 4.2-Mi a véleményetek, megéri?
Elbánok a 300 lóerővel, nyugi, automata, nem nehéz vezetni!
Biztosítás sem gond, nagymamám nevére fog menni az autó, éves kötelező 29 ezer forint, nekem 150 lenne. Így megéri..
Én majdnem be*optam egyszer pont ilyen autóval, pont ilyen motorral, és az is ilyen szép állapotban volt. Szóval 2 hónap alatt egyszer majdnem kigyulladt, és kétszer hagyott az elektronika miatt az út szélén. Aztán el is adtam, a következő tulajnál két hét múlva kuka lett az automataváltó, aztán be is adta a bontóba, totálkár lett.
De egyszer élünk: ha faterod szervizeli és birod a 15 literes fogyasztást, vedd meg :D
14.
És nem jelentett fel téged, hogy relyttt hibával adtad el neki a kocsit?
3 hónapig jótállás van a motorra, váltóra akármilyen autó, tájékoztatni kell, a hibákrol, bele kell irni a szerződésbe.
úgy jogos, hogy fifty fity ilyenkor, szeritnem... főleg h két hét után..
kocsit nem azért vezs az ember, hogy tönklretegye. gondolj bele megveszed a kocsit az utolsó pénzeden, működik aztán pár hét múlva megadja magát...
szerintem az 50-50% teljesen korrekt.
Persze, nem azért veszed hogy kinyírd. Te!
És ha adnak 3 hónap garit, megveszem, szétgyolkolom, majd visszavetetem az eladóval mert tönkrement az autó?
Ha ez müködne, szerinted hányan csinálnák meg? Te eladnál így egy autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!